Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΡΝΕΖΗΣ: "ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ"

    Ο δεύτερος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Ορέστης Καρνέζης, με δηλώσεις του τόνισε πως πρέπει κάθε παίχτης της ομάδας να προσφέρει οπότε το ζητήσει ο προπονητής... 

    Ο 26χρονος πορτιέρο μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, θα καθίσει και σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά σε αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.


    -Αναλυτικά δήλωσε:

    Για τον αγώνα με την Κέρκυρα,είπε:
    "Όντως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Κέρκυρα έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες, προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, μας δυσκόλεψε. Νομίζω όμως ότι θέλαμε τους τρεις βαθμούς περισσότερο και κατορθώσαμε να τους πάρουμε".


    Για την επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, είπε: 
    "Είναι ένας μήνας που έχουμε συνεχή παιχνίδια, πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και ανά πάσα στιγμή να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στο γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Το να μην δέχεται γκολ η ομάδα σίγουρα είναι σημαντικό αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα ή τον τερματοφύλακα. Έχει να κάνει με όλη τη λειτουργία της ομάδας. Σήμερα καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ κι εύχομαι και στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα".


    Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο,είπε: 
    "Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να κατακτήσουμε, δεν έχουμε πάρα πολλές μέρες για ξεκούραση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παρουσιαστούμε καλοί την Τετάρτη για να πάρουμε το παιχνίδι".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad