Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΟΝΤΙΚΑΣ: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ DEAL"

    Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, το πρωτάθλημα, τις μεταγραφές και τις διοικητικές εξελίξεις μίλησε ο Δημήτρης Γόντικας σε συνέντευξη του...

    Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:


    Για το αν είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι "ανύπαρκτοι",είπε: 
    "Θα μιλήσω μόνο για τον Παναθηναϊκό. Φαβορί δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα αυτό. Υπάρχουν ακόμη 12 δύσκολα ματς και το καθένα θέλει διαφορετική προσέγγιση. Έχει αποδειχθεί αυτό μέσα στη χρονιά. Είμαστε σε καλή θέση και σε καλή κατάσταση αλλά πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά".


    Για το αν αισθάνονται σίγουροι με τη διαφορά των 5 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό,είπε:
    "Την είχαμε και το Νοέμβριο αλλά έκλεισε η διαφορά".

    Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ξανά να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο,είπε: 
    "Συμφωνώ. Πρώτον οι ομάδες με ψηλούς στόχους πρέπει να παίρνουν αποτέλεσμα ακόμη κι όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς τον Γενάρη παίζαμε Κυριακή, Τετάρτη ενώ είχαμε και απουσίες".


    Για το αν χρειάζεται φρεσκάρισμα το ρόστερ,είπε: 
    "Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν αυτό του Ιανουαρίου. Αν ήμασταν πλήρεις πιθανώς να μην είχαμε τις ανησυχίες που είχαμε στις αρχές του μήνα".


    Για το γεγονός πως απομένει ένας γύρος ακόμη στο πρωτάθλημα και μπορεί να υπάρξει θέμα με το “βάθος” του πάγκου,είπε: 
    "Απρόοπτα υπάρχουν πάντοτε. Όμως αν όλα πάνε καλά εμείς θα είμαστε συν τρεις παίκτες και ίσως και με τον Νίνη συν τέσσερις".


    Για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό,είπε:
    "Η εικόνα που έχω εγώ, που δεν έχω το σύνολο της πληροφόρησης καθώς δεν κάνουμε εμείς τις διαπραγματεύσεις, δείχνει ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τουλάχιστον δυο πλευρές από τη Σαουδική Αραβία. Δεν ξέρω τη σύνθεση των γκρουπ".


    Για το αν ο Αλ Σαούντ είναι σε ένα από αυτά τα δυο γκρουπ,είπε:
    "Ναι είναι στο ένα από τα δυο γκρουπ. Το καταλυτικό σημείο είναι η τοποθέτηση χρημάτων σε ελληνική τράπεζα".


    Για το αν υπάρχουν τα 15 εκατ. ευρώ,είπε:
    "Δεν έχουν τοποθετηθεί σε λογαριασμό της ΠΑΕ μέχρι τώρα".


    Για το νομοσχέδιο που αφορά ξένους επενδυτές,είπε:
    "Η ψήφισή του είναι θετικό στοιχείο. Σε αυτά τα πράγματα αν δεν δεις τραπεζικές βεβαιώσεις και υπογεγραμμένα χαρτιά τίποτα δεν έχει τελειώσει".


    Για το αν μιλάει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το θέμα,είπε:
    "Μου είπε ότι από τη στιγμή που θα έχουμε κάτι θετικό θα ειδοποιηθείτε άμεσα".


    Για το αν είναι δύσπιστος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης,είπε: 
    "Το μόνο ασφαλές είναι κανείς να κρίνει εκ των γεγονότων. Ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση με τα γεγονότα που αναφέραμε; Τότε είναι κάτι ενδιαφέρον. Δεν ολοκληρώνεται; Τότε είναι στον αέρα".

    Για το αν ο Βλάσης Τσάκας έχει επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία των οπαδών του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Το αν έχει λειτουργήσει αρνητικά στη ψυχολογία του κόσμου το ξέρει ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τον κύριο Τσάκα. Όταν γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Όταν δεν γίνονται πάλι μιλάνε τα πράγματα από μόνα τους".


    Για το αν απαντήσει θετικά σε πιθανή πρόταση των Αράβων επενδυτών για ανάληψη πόστου στην ΠΑΕ,είπε:
    "Αυτά εξαρτώνται από τους συνεργάτες σου, τους όρους και τον σκοπό της συνεργασίας. Δεν είμαι αρνητικός αλλά εξαρτάται από τους τρεις παράγοντες που ανέφερα".


    Για την επιστολή Βγενόπουλου και την προϋπόθεση της ανάληψης της ΓΗΠΕΛ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να βάλει ο ίδιος 2 εκατ. ευρώ,είπε:
    "Δεν είναι μόνο αυτή η προϋπόθεση".

    Για το αν δεν το δέχεται αυτό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης,είπε:
    "Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Δεν έχω αναφερθεί δημοσίως στην επιστολή του κ. Βγενόπουλου. Αν το κρίνει θα το κάνει ο ίδιος".


    Για το αν αναλάβει πρωτοβουλία ο Αδαμάντιος Πολέμης,είπε: 
    "Με τον κ. Πολέμη συναντήθηκα και τον ενημέρωσα εις βάθος για τις ανάγκες και τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις προθέσεις των μετόχων. Οι προθέσεις και οι “πολιτικές κινήσεις” αφορούν τους μετόχους".


    Για το αν είναι διατεθειμένος κάποιος εκ των Πατέρα, Πολέμη, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο να βάλει λεφτά,είπε:
    "Είδα ότι υπάρχει διάθεση να βάλουν λεφτά".


    Για τα διαθέσιμα χρήματα στην ΠΑΕ και το έλλειμμα,είπε:
    "Σε απόλυτα οικονομικά μεγέθη δεν μπορώ να αναφερθώ από τη στιγμή που δεν έχουν παρουσιαστεί και δεν έχουν εγκριθεί. Αν δεν υπάρξει οικονομική ενίσχυση θα εξαρτώμεθα από την καλή διάθεση των παικτών και του προπονητικού τιμ. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν βάλει την ομάδα στις πλάτες τους τους τελευταίες 5 μήνες. Χωρίς τη συνεργασία και την ανοχή των παικτών δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα".


    Για το αν οι παίκτες έχουν θέσει σε προτεραιότητα το πρωτάθλημα και σε δεύτερη μοίρα τα λεφτά,είπε: 
    "Την ίδια άποψη σχηματίζω κι εγώ. Όμως πρέπει να ξέρουμε πως αυτό έχει ένα χρονικό περιθώριο κι έναν ορίζοντα ολοκλήρωσης. Αν είχαμε έναν αθλητή κι ερχόταν να μου πει ότι υπάρχει πρόβλημα δεν θα μπορούσα να του πω τίποτα".


    Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μεταγραφές με βάση το έγγραφο της ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ,είπε: 
    "Δεν υπάρχει έγγραφο της ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ. Υπάρχει η υποχρέωσή μας να δηλώνουμε στην ΟΥΕΦΑ την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και υπάρχουν οι οφειλές μας στους παίκτες μας. Το επόμενο στάδιο αναφοράς μας στην ΟΥΕΦΑ είναι την 31η Μαρτίου".


    Για το αν το ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός,είπε:
    "Αν δεν το έχουμε ξεπεράσει μέχρι τις 31 Μαρτίου τα προβλήματα μας θα είναι πολύ μεγαλύτερα από τη συμμετοχή μας του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".


    Για το αν η σημερινή διοίκηση του Παναθηναϊκού μπορεί να τρέξει την ομάδα μόνο με τα έσοδα από τυχόν κατάκτηση του τίτλου,είπε: 
    "Μην ξεχνάτε πότε κανείς παίρνει τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Λογιστικά έχει δόση λογικής αλλά χωρίς ταμειακή ενίσχυση δεν μπορούμε. Τα χρήματα έρχονται από Οκτώβρη και μετά. Αν δεν βρούμε τρόπο να ενισχυθούμε οικονομικά θα έχουμε πρόβλημα".

    Για τον Σεμπάστιν Λέτο και το ενδεχόμενο πώλησής του,είπε: 
    "Εμείς δεν έχουμε πρόταση από το εξωτερικό. Πρόταση είναι ό,τι είναι επίσημο και γραπτό. Δεν είναι φήμες. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τον παίκτη φέτος. Η χθεσινή του παρουσία και ο τρόπος που αγωνίστηκε ταιριάζει σε μεγάλο παίκτη. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν τον παίκτη και την ομάδα και δεν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις".


    Για το αν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί ο Λέτο το καλοκαίρι αν τα οικονομικά του Παναθηναϊκού δεν βελτιωθούν,είπε: 
    "Θα το δούμε τον Ιούνιο. Αυτό που λέτε είναι αυταπόδεικτο".


    Για ποιο λόγο δεν έχει γίνει η ανανέωση συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη,είπε:
    "Οι κουβέντες με ton Νίνη ξεκίνησαν στα τέλη Αυγούστου. Η πλευρά του παίκτη έλεγε ότι ο παίκτης θέλει να δοκιμαστεί στο εξωτερικό".


    Για το αν άργησαν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη,είπε: 
    «Εμείς είχαμε άλλα προβλήματα όταν γίνονταν αυτές οι συζητήσεις. Οι κουβέντες αυτές γίνονται τέσσερις μήνες τώρα. Η επίσημη θέση είναι ότι θέλει να κάνει το βήμα στο εξωτερικό. Η απόψή μου είναι πως πρόκειται για τελειωμένη ιστορία».


    Για το αν ο Παναθηναϊκός πήρε ό,τι μπορούσε από τον Νίνη,είπε: 
    "Φυσικά και όχι. Αυτό έχει να κάνει και με το πώς σκέφτεται ο ίδιος και πώς τον κατευθύνουν οι δικοί του άνθρωποι".


    Για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί εξωδίκων και απειλών,είπε: 
    "Δεν υπάρχουν απειλές. Χρησιμοποιήσαμε μια δικονομικά αποδεκτή διαδικασία. Από κει και πέρα πληροφορηθήκαμε ότι υπήρχαν διαπραγματεύσεις πριν τον Ιούνιο του 2012 και μπορεί να διεκδικήσουμε πράγματα. Είδα τον Σωτήρη ο ίδιος και θεωρώ ότι μας έχει απαντήσει".


    Για το αν ο Σιμάο μείνει τελικά στην ομάδα,είπε: 
    "Υπάρχει διάθεση από μας και τον παίκτη αλλά υπάρχει και οικονομική διαφορά. Ο Παναθηναϊκός ασχέτως αν υπάρχουν νέοι επενδυτές πρέπει να κινηθεί με βάση τις πηγές των εσόδων του".


    Για τα συμβόλαια που λήγουν και αν γίνουν μειωμένες οικονομικά προτάσεις στους παίκτες,είπε: 
     "Είναι έντεκα. Η κάθε περίπτωση παίκτη είναι ξεχωριστή. Πιθανόν να μην καταθέσουμε προτάσεις ανανέωσης σε όλους".


    Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα,είπε: 
    "Δεν κρίνονται τα πάντα από το οικονομικό. Ο τρόπος που έχει διαχειριστεί ο προπονητής το ρόστερ είναι εξαιρετικός. Έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα. Ο τρόπος δουλειάς του Φερέιρα και σε συνδυασμό με την άνοδο των Μαυρία και Καπίνο μου δείχνουν ότι υπάρχουν γνώσεις για το πέρασμα σε άλλη λογική. Στη λογική του συλλόγου που βγάζει δικούς του παίκτες και τροφοδοτεί τη διεθνή αγορά. Αυτό τα επόμενα χρόνια θα είναι κομβικό".


    Για την άποψη του Φερέιρα,είπε: 
    "Ο ίδιος οφείλει να τοποθετηθεί. Του έχω πει τις δικές μου ιδέες και προθέσεις. Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για τον κ. Φερέιρα. Αισθάνομαι ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Οι επιλογές του στα μεταγραφικά μας κάνουν να του έχουμε ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη".


    Για την περίπτωση του Κάστρο,είπε: 
    "Είχαμε τη δυνατότητα να τον πάρουμε αλλά δεν θέλαμε να δώσουμε το ποσό που μας ζητήθηκε για ετήσιο δανεισμό".


    Για τις δηλώσεις του ότι κάποιες ομάδες δίνουν ντέρμπι και κάποιες άλλες φιλικά,είπε: 
    "Τι να σχολιάσουμε; Μήπως είδατε τις συνθήκες του αγώνα στα Γιάννενα; Είδα και πολλούς άλλους αγώνες που δεν υπήρχε η ίδια ένταση και το ίδιο πάθος. Δεν λογοδοτώ σε κανέναν άλλο παρά στο ΔΣ του συλλόγου".


    Για την αντικατάσταση του Βασάρα με τον Δούρο,είπε: 
    "Για τον κ. Βασάρα είχαν συγκεντρωθεί πολλά παράπονα πολλών ομάδων. Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος μάλλον τότε τα πράγματα δεν ήταν καλά. Για τον κ. Δούρο πρέπει να δούμε πρώτα κάποια δείγματα γραφής και μετά να τοποθετηθούμε".


    Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει φέτος την εύνοια της διαιτησίας και ο Ολυμπιακός αδικείται,είπε: 
    "Κατά την άποψή μου αυτό είναι απολύτως μη πραγματικό. Αν θέλουμε να πάμε στη λεπτομέρεια της διαιτησίας μπορούμε να πάμε σε πολλές αντεγκλήσεις. Κατά την άποψή μου η διαιτησία έχει βελτιωθεί εν τω συνόλω της κατά πολύ σε σχέση με πέρσι".


    Για ποιο λόγο έφυγε ο Βασάρας,είπε: 
    "Διότι υπήρχαν πολλές επιλογές που ήταν τουλάχιστον συζητήσιμες".


    Για τον Σοφοκλή Πιλάβιο,είπε: 
    "Έχουμε απευθύνει επιστολές στον κ. Πιλάβιο. Έχει μια εξαιρετικά δύσκολη θέση. Όποιος και να είναι πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα".


    Για το ενδεχόμενο ο Βασίλης Γκαγκάτσης να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ και τη στάση του Παναθηναϊκού,είπα: 
    "Θα δούμε εκείνη την ώρα. Όταν βρεθούμε προ ενός πραγματικού περιστατικού θα το δούμε".


    Για το αν βελτιώθηκαν τα πράγματα σε επίπεδο πρωταθλήματος,είπε: 
    "Έχουμε δει βελτίωση. Όμως η συνολική αποτίμηση θα γίνει τον Μάιο. Εκεί θα πούμε που είμαστε χειρότερα και που όχι. Έχει γίνει ένα συμμάζεμα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος".


    Για το αν συμφωνεί με την τακτική του Ολυμπιακού να πιέζει με “διαρροές” κάθε φορά που έχει παράπονα από τη διαιτησία,είπε: 
    "Δεν σχολιάζω αυτό που παρουσιάζεται ως τακτική άλλης ομάδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις και όπου υπάρχει προφανής διαστρέβλωση της αλήθειας και όπου πρέπει να πάρει θέση ο Παναθηναϊκός απαντάμε. Η ομάδα μας έχει διοίκηση που οφείλει να τοποθετείται".


    Για το αν υπάρχει πιθανότητα όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος η κόντρα να πάει ψηλά και να δούμε κάτι που ελπίζαμε να μην το δούμε,είπε: 
    "Εύχομαι να μην γίνει αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να επαγρυπνούμε".


    Για το τμήμα βόλεϊ,είπε: 
    "Είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Καζάζη τόσο στις τεχνικές του ικανότητές του όσο και στις ικανότητες να εμπνεύσει τους αθλητές. Ελπίζω να βγούμε αλώβητοι αλλά και χωρίς άλλες συνέπειες".


    Για το αν πρέπει οι παράγοντες να πρωταγωνιστούν πολύ λιγότερο,είπε:
    "Ο Παναθηναϊκός αυτή τη γραμμή έχει".


    Για την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία του ΠΑΟΚ,είπε:
    "Αυτό είναι δυσάρεστο".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad