Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ!

    Πρόταση ανανέωσης συμβολαίου έχει δεχθεί από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουαλδο Φερειρα, σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του...

    Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός TSF έβγαλε αρχικά το θέμα και στη συνέχεια  η ιστοσελίδα A Bola αναφέρθηκε περισσότερο.

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου στο TSF:

    "Μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στην ομάδα. Δεν υπάρχει πρόεδρος από τον Νοέμβριο του 2010 και αθλητικός διευθυντής μετά την αποχώρηση του Κάρλος Φρέιτας για την Σπόρτινγκ. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και αβεβαιότητα για το μέλλον"


    "Η παραμονή μου στην Αθήνα θα εξαρτηθεί από το τι πιστεύει η διοίκηση πως μπορώ να συνεχίσω να κάνω αλλά και από το κίνητρο να συνεχίσω έναν αγώνα που στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολος!".

    "Ακόμα υπολείπονται πολλά παιχνίδια. Έχουμε μια σειρά αγώνων με τις δυνατότερες ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός. Όμως εμείς κερδίζουμε και είμαστε μπροστά από έναν αντίπαλο που κερδίζει πιο συχνά. Θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τερματίσουμε πρώτοι".

    Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις δηλώσεις Φερέιρα, είναι ότι για να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου, θα πρέπει πρώτα η ομάδα να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και κατα δεύτερον να υπάρχει μια νέα διοίκηση χωρίς οικονομικά προβλήματα, δώστε από την νέα σεζόν να έχει ένα αξιόλογο μπάτζετ για μεταγραφές και όχι όπως τώρα που δεν υπάρχουν 200.000 ευρώ για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Πολλά λοιπόν θα εξαρτηθούν από τη νέα διοικητή και αν αυτή θέλει να ακολουθήσει ένα πιο δυναμικό πλάνο για την ομάδα σε πολλά επίπεδα...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad