Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΤΟ!

    Άλλο ένα μουδιασμένο παιχνίδι από τους Πράσινους, η νίκη ήρθε 1-0 με γκολ του Λέτο, επικρατώντας του κόκκινου παραρτήματος...(+VIDEO)

    Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, σήμερα πάλι  δεν ήταν πολύ καλή η απόδοση των παιχτών κόντρα στην Κέρκυρα, έκατσαν πάνω στο φτωχό 1-0 με αγωνία μέχρι το τέλος, χάνοντας όμως και άλλες ευκαιρίες να μεγαλώσει ο δείκτης του σκορ.

    Κάτω από 10.000 χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος προσπάθησε όσο μπορούσε να βοηθήσει, αλλά η ομάδα έδειχνε να δυσκολεύεται απέναντι στην κλειστή άμυνα των Φαιάκων.


    Αναλυτικά ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο, οι πράσινοι ήταν νωχελικοί, δεν είχαν ρυθμό και δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 18' λεπτό χάνεται μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Κλέιτον, ύστερα από μπαλιά του Μαυρία, μετά 4' λεπτά ο Μαυρίας χάνει ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς έστειλε τη μπάλα κόρνερ. 

    Οι πράσινοι πίεζαν όσο μπορούσαν και έφερε αποτέλεσμα... στο 24' λεπτό ο Βιτόλο βγάζει μόνο του τον Κλέιτον, ο τελευταίος δίνει στον Λετο και ανοίγει το σκορ 1-0. Στη συνέχεια οι πράσινοι κατέβασαν ταχύτητα, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Καρνέζη, αλλά δεν απειλύθηκε, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με σκορ 1-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι, παρουσιάστηκαν χαλαροί δείχνοντας πως ήθελαν να κρατήσουν το 1-0 υπέρ τους. Στο 58' λεπτό ο Ζεκά χάνει ευκαιρία για το 2-0 μηδέν, στο 73' λεπτό άλλη μια ευκαιρία που χάθηκε, όταν ο Μαρίνος δεν μπόρεσε με κενό τέρμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

    Ο Φερέιρα βλέποντας την κακή κατάσταση και την αγωνία του κόσμου, βάζει στη θεση του Ζεκά, τον Καραγκούνης, στο 82' λεπτό για να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο, κερδίζοντας χρόνο. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι και το τέλος των καθυστερήσεων, τελικό σκόρ 1-0, σκόρερ ο Λέτο, σημειώνοντας το 15ο γκολ στο πρωτάθλημα!

    -VIDEO: 



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad