Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ!

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Τις τελευταίες μέρες βγαίνουν αποκαλύψεις που αποδεικνύουν την λαμογιά του Βαγγέλα και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ακόμα και ο Σαλιαρέλης τον ξεμπρόστιασε για τις βρωμοδουλείες του...

    Τρώγονται μεταξύ τους στο λιμανάκι, ο παλιός ξεφτιλίζει τον νέο πρόεδρο των Γαύρων με κακούς χαρακτηρισμούς, που δείχνουν κόντρα από παλιά χρόνια.

    Ο Σαλιαρέλης, ξανά επιτίθεται κατά του Βαγγελα, υστέρα από την υπόθεση των στημένων, αυτή τη φορά τον ξεφτιλίζει δημοσίως για κάτι παλιές ιστορίες...

    Ο πρώην πρόεδρος των Ψευτοπρωταθλητών, Αργύρης Σαλιαρέλης, δήλωσε ότι πριν χρόνια ο Βαγγέλας πήγε χαπακωμένος με μπράβους και απείλησε τον συνεργάτη και φίλο του, Ξενιάδη, για οικονομικούς λόγους, πολύ πριν μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μετά από αυτό το γεγονός ο Σαλιαρελης, είπε πως άνθρωποι του Ξενιάδη και του ίδιου, ξεβράκωσαν(!) τον Βαγγέλα ξεφτιλίζοντας τον για τους ύπουλους μεθόδους που είχε τότε και όπως φαίνεται έχει και σήμερα, όπως αποκαλύπτει ο πρώην πρόεδρος τους.

    Μάλιστα στη συνέντευξη, αφήνει ξανά υπόνοιες πως ο Βαγγέλας έπρεπε να κάνει παρέα με τον Μπέο και το Μάκη στις φυλακές, γιατί δεν έκαναν μόνοι τους βρομιές, αλλά τους βοήθαγε και κάποιος άλλος που είναι ακόμα ελεύθερος και κάνει ψευτονταιλίκια...! Ενώ στο τέλος τις συνέντευξης λέει πως σύντομα θα εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά του Γαύρου και θα το μάθει ο κόσμος!

    Οι απατεωνιές τους στη φόρα, από δικούς τους ανθρώπους, αυτά έχει ο κόσμος της σαπίλας και των κλεμμένων πρωταθλημάτων, οι πρόεδροι τους ήταν, είναι και θα είναι οι "λέρες" του ποδοσφαίρου, κατά συνέπεια και η ομάδα τους!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad