Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΝΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

    Αργά το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η δεύτερη συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του Νίνη, όπου κατατέθηκε και η επίσημη πρόταση ανανέωσης για τον παίχτη...


    Η πρόταση της ΠΑΕ προς την πλευρά του παίχτη είναι λίγο πιο βελτιωμένη, σε σχέση και με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας αυτή τη στιγμή, το ποσό φτάνει κοντά στις 450.000 το χρόνο και μαζί με τα μπόνους θα φτάνει περίπου στις 650.000 ευρώ.

    Στην πλευρά του παίχτη δόθηκε και χρονικό όριο να απαντήσει μέχρι το τέλος της βδομάδας που έρχεται. Όπως σας είχαμε πει και σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, ο Νίνης έχει μόνο στο μυαλό του το Εξωτερικό, θέλοντας να δοκιμάσει και εκεί τις δυνατότητες του, οι πρόσφορες που έχει από ομάδες της Ιταλίας φτάνουν τις 750.000 ευρώ το χρόνο, όπως καταλαβαίνεται οι πιθανότητες να μείνει στην Παιανία, είναι πίκρες, μόνο μια διοικητική αλλαγή στο Τριφύλλι με μεγαλύτερη οικονομική άνεση θα έκανε τον παίχτη να δει πιο θετικά την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.Όπως και να έχει, τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε οριστικά που θα είναι το μέλλον του Νίνη ποδοσφαιρικά.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad