Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

    Ο επιθετικός τον πράσινων, Αντώνης Πετρόπουλος, μίλησε για το πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του, οπαδό του Παναθηναϊκού...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

    Για τον αγώνα με τη Δράμα,είπε:
    "Κάθε ματς το κοιτάμε διαφορετικά. Τώρα συμπληρώσαμε ένα καρέ πολλών παιχνιδιών. Καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε και να αποκτήσουμε πέντε βαθμούς διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε και αν γίνεται να την αυξήσουμε για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές"


    Για το αν θεωρεί δικαίωση των κόπων που κάνουν οι πράσινοι το +5,είπε:
    "Όλα τα παιδιά παλεύουμε. Ο προπονητής δίνει σε όλους ευκαιρίες και προσπαθούν να κερδίσουνε την εμπιστοσύνη του. Εμείς τον στηρίζουμε και αυτός μας στηρίζει ώστε να έχουμε ένα καλό σύνολο".


    Για τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες,είπε: 
    "Από ότι θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια είναι ο τίτλος. Παλιά δεν παίρναμε αυτά τα ματς και δεν παίρναμε τον τίτλο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταλάβει ότι σε αυτά τα ματς πρέπει να είμαστε νικητές. Όταν παίρνεις αυτά τα μικρά ματς και δεν χάνεις στα ντέρμπι έχεις πλεονέκτημα για τον τίτλο".


    Για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας,είπε: 
    "Θα πάμε για τη νίκη. Το δύσκολο είναι ότι αυτές οι ομάδες κλείνονται πίσω από το κέντρο και εκεί υπάρχει μια δυσκολία στην κυκλοφορία. Πιστεύω ότι θα μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη".


    Για το εάν χρειάζεται υπομονή σε τέτοια παιχνίδια,είπε:
    "Με τον Λεβαδειακό ανοίξαμε το σκορ από μια στημένη φάση. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν υπομονή και αντοχή. Εμείς τα δουλεύουμε αυτά τα στοιχεία με τον προπονητή μας και τα βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο".


    Για την κατάσταση του γηπέδου στο Καυτανζόγλειο,είπε:
    "Είδαμε ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε να βάλουμε τη Δόξα στο παιχνίδι μας, ώστε να ανοίξουμε διαδρόμους και να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος".


    Για τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες,είπε: 
    "Αυτά τα χρόνια έχουμε δει πολλά. Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά γιατί θεωρώ ότι η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες κλείνει. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα το διατηρήσουμε αυτό. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς".


    Για το θέμα του συμβολαίου του,είπε: 
    "Αυτόν τον καιρό δεν είχα μιλήσει καθόλου. Έχω ένα χρόνο ακόμα με την ομάδα και θα τηρήσω το συμβόλαιό μου. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η ομάδα. Ξέρετε τα συναισθήματά μου για την ομάδα. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω στην κατάκτηση του τίτλου φέτος. Από εκεί και πέρα όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα δούμε τι θα γίνει".


    Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού,είπε:
    "Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έχω μια άλλη σχέση. Πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος. Είναι πικραμένοι από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας φέρει πίσω. Είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά και τον Απρίλιο να είμαστε πρώτοι για να το πανηγυρίσουμε".


    Για το εάν αισθάνεται οπαδός του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Μπορώ να πω ότι ναι. Αισθάνομαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές όταν αγωνίζομαι παρά το γεγονός ότι δεν έχω σκοράρει ακόμα οι φίλαθλοι με στηρίζουν και εκείνοι με το χειροκρότημά τους. Αυτό μου δίνει δύναμη και το νιώθω αυτό το πράγμα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad