Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΛΑ...ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Πως θα κέρδιζε αλλιώς, μόνο με αποβολές και σπρωξίματα του Κάκου, γνωστή η τακτική των πέτσινων...

    Δεν ξάφνιασε πολλούς η εξέλιξη και η κατάληξη του αγώνα Γαύρος-Εργοτέλης, ο Κάκος έκανε ότι μπορούσε για να γίνει το αγαπημένο παιδί  του Βαγγέλα, με τις ευλογίες του Δούρου. Αφού είδαν πως στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να βάλει γκολ η ομάδα τους με 11 ενάντιων 11, μάλιστα στο 28' λεπτό γίνετε πεντακάθαρο πέναλτι από τον Μαρκάνο σε παίχτη του Εργοτέλη, τίποτα ο διαιτητής. Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν αρχίζει η δράση... με 9 παίχτες άφησε την ομάδα της Κρήτης ο Κάκος, οι δεύτερες κίτρινες που έδειξε ήταν υπερβολικές.   

    Μόνο με μαιμουδένιες τακτικές θα νικάει ο Πετσινοπρωταθλητής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, το μήνυμα στάλθηκε χθες, όπως είπε και ο πρόεδρος τους μετά τη γκέλα στην Ξάνθη..."Ξέρω τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω άμεσα", αυτό έκανε λοιπόν ο Βαγγέλας και χθες στο Τηγάνι, έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα, τα γνωστά του 100-0, το 50-50 πονάει και οδηγεί στο κρύο και στο -5, έτσι έχουν μάθει, έτσι θέλουν και έτσι μπορούν, ο βρομιάρης δεν αλλάζει, δεν γίνεται πιο καθαρός, βρομίζει ακόμα πιο πολύ,όπως και η ομάδα του Πειραιά!

    Επέστρεψαν οι μαϊμούδες στον τόπο του εγκλήματος, με παντοτινό ευνοούμενο τον Πέτσινο του λιμανιού!

    Κάτι που έγινε και οδήγησε σε αυτό που ακολούθησε... Ήταν το γεγονός πως όταν τα πρόβατα έβριζαν τον Κάκο εν χωρώ, ξαφνικά ο μπάρμπα Σάββας, πήρε το μικρόφωνο και παρακαλούσε τα πρόβατα να σταματήσουν να βρίζουν τον διαιτητή, όπου και σταμάτησαν, στη συνέχεια έγιναν και τα εγκλήματα με τις αποβολές!

    Μετά τι λήξη του αγώνα, όταν και ο Βαγγέλας αποχωρούσε, δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ελπίζουν ακόμα για τον τίτλο, εκείνος με το γνωστό υφάκι, απάντησε..."Ολυμπιακός είμαστε". Και βέβαια είστε Ολυμπιακός ρε Βαγγέλα, η ομάδα της βρωμιάς, της δυσωδίας, των ψεμάτων, των διαιτητών και των πέτσινων πρωταθλημάτων!!! 


    Υ.Γ.1.Επίσης μια παραφωνία που έγινε σε αυτόν τον αγώνα, ήταν όταν η Nova δεν έδειξε σε ριπλέι το πέναλντι του Μαρκάνο πάνω σε παίχτη του Εργοτελη, τυχαίο? Δεν νομίζω!


    Υ.Γ.2.Πως βλέπετε (φώτο) το τρυφερό face to face του Ντιόγκο με τον Κάκο?...


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad