Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΩΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ!

    Μια λέξη υπάρχει στην Παιανία... Πρωτάθλημα! Όλοι είναι αποφασισμένοι να πάνε τη διάφορα από τον δεύτερο, στο +5 και ακόμα περισσότερο στην πορεία...

    Κάτι παραπάνω από οικογενειακό το κλίμα, παίχτες και προπονητής ειναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον τίτλο, υπάρχει πώρωση που θα τι δείχνουν σε καθ αγώνα!

    Χαρακτηριστικά οι παίχτες έλεγαν μεταξύ τους...
    "Δεν το χάνουμε  αυτό το πρωτάθλημα με τίποτα, είναι στο χέρι μας και σε κάθε ματς θα τους δείχνουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι".

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μάλιστα στο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, εκτός από οδηγίες τους έλεγε φράσεις που τσίτωναν εγωισμό των παιχτών, όπως..."Δεν τους βλέπεται; Έχουν δανεικούς από τον Ολυμπιακό, πρέπει να νικήσουμε".

    Για το αγωνιστικό κομμάτι τους επισήμανε...
    "Τους δίνουμε "χώρο" στο γήπεδο και δεν κάνουμε αυτά που έχουμε πει. Πρέπει να ανεβάσουμε τον ρυθμό και την ένταση στο παιχνίδι μας. Να δείξουμε ότι θέλουμε πιο πολύ τη νίκη. Δεν θέλω να χάσουμε ούτε μία μονομαχία. Πρέπει να τους πιέσουμε, να τους οδηγήσουμε σε λάθη και να έχουμε περισσότερη ταχύτητα στις επιθέσεις..."

    Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Κώστας Κατσουράνης φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό, αλλά ο Φερειρα σκέφτεται να τον αφήσει να ξεκουραστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είναι όλα έτοιμα για την επάνοδο του σε κανονικό αγώνα, θα είναι στην αποστολή εκτός απροόπτου και ο Πορτογάλος ίσως του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής όταν και το παιχνίδι έχει πάρει κάποιο σκορ ασφαλείας.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad