Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

    Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, ήταν στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στις δηλώσεις του στάθηκε στο θετικό 1-1, αλλά και στις διοικητικές εξελίξεις...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    "Αν με ρωτούσατε πριν την έναρξη του αγώνα, για το αν θα ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία, θα σας έλεγα όχι. Τώρα όμως, με το γκολ στο 93' είμαι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα όχι.

    Για τις διοικητικές εξελίξεις,είπε: 
    "Η διαίσθησή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι από αυτές τις ομάδες που δεν θα χαθούν. Θα γίνει κάτι σίγουρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία που έχουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Η ομάδα αυτή υπάρχει επειδή, κάποιοι είναι μέτοχοι. Άρα κάποιοι έχουν στηρίξει αυτήν την ομάδα. Για αυτό τους έχουμε ενήμερους για όλα, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω πάντως ότι θα βρεθεί λύση στο τέλος".


    Για την ομάδα του Παναιτωλικού,είπε:
    "Ο Παναιτωλικός αγωνιστικά ήταν αυτό που περίμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Κωστούλα για την δουλειά που έχει κάνει. Αξίζουν τέτοιες ομάδες, που είναι αυτόφωτες, να υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad