Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΑΠΩΣΕ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΖΟΤΣ!

    Μόνο με τη νίκη ήταν ευχαριστημένος ο Ζοτς και όχι με την εμφάνιση των παιχτών του απέναντι στον Άρη...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    "Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι έτσι ήταν. Συγχαρητήρια στον Αρη που έκανε ένα καλό παιχνίδι με αλλαγές στην άμυνα με καλό ρυθμό. Αναμφίβολα για μας ήταν ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια στην επίθεση. Όχι μόνο επειδή ήμασταν άστοχοι απέναντι στην ζώνη, αλλά αυτό που μας ακολουθεί και μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια είναι η κυκλοφορία και η δημιουργία, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ αργοί. Επίσης τα 10 λάθη του πρώτου ημιχρόνου είναι πολλά για τέτοιο παιχνίδι. Αμυντικά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις απομονώσεις που έκανε ο Άρης και θα μπορούσε σήμερα να είχε κερδίσει ο Αρης".


    Ένας δημοσιογράφος του Άρη, ήθελε να το παίξει έξυπνος(πήρε την απάντηση από τον Ζοτς!), ρωτώντας... Σας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ ή τα αποτελέσματα της ομάδας σας;
    "Εσείς έχετε κάποια πρόταση; Ποια είναι η δουλειά των προπονητών; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Σύμφωνα με κάποιους άλλους, ο Παναθηναϊκός έχει τη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό λένε τουλάχιστον.
    Ο Παναθηναϊκός με αρκετούς Έλληνες παίκτες πήρε πολλά πρωταθλήματα Ευρώπης, αφού με ρωτάτε για την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ. Αυτοί που γνωρίζουν και βλέπουν, πιστεύουν ότι κάτι έκανε για το ελληνικό μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Όσοι δεν ξέρουν, είναι καλύτερο να μάθουν Δείτε πόσοι πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και στελέχωσαν την Εθνική ομάδα".


    Για το αν στο τέλος και οι δύο ομάδες είχαν "τάσεις αυτοκτονίας", είπε: 
    "Έτσι είναι. Ο ένας το έδινε στον άλλον το παιχνίδι. Είναι άνθρωποι κι έκαναν πολλά λάθη σε καταστάσεις πίεσης. Και να κέρδιζε ο Άρης σήμερα, δεν θα ήταν έκπληξη".

    Για το πως μπορεί να βελτιωθεί και άλλο η ομάδα, είπε: 
    "Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στο ένας εναντίον ενός και επιθετικά να κάνουμε αυτό που μας διακρίνει τόσα χρόνια. Πολλές πάσες και δημιουργία".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad