Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    Ο GREENSNIPER γράφει: Παει, μας τελείωσε πριν αρχίσει το κύπελλο, πάμε παρακάτω! Όλα για το πρωτάθλημα, αυτό πρέπει να είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Φερέιρα...

    Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, δεν το βάζουν ποτέ κάτω, έτσι είναι και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, έτσι πρέπει να είναι! Από το ματς -μισό τίτλο- με τα Γιάννενα μέχρι και το Μάιο που θα έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα! 

    Το ματς στα Γιάννενα, είναι ιδιαίτερης σημασίας, από πολλές απόψεις... Πρώτα απ΄ολα, για τη νίκη που θα σου δίνει σοβαρό πλεονέκτημα στην κορυφή-συν τα δυο αναβληθέντα-, ψυχολογικό πλεονέκτημα ενός τέτοιου διπλού, συσπείρωση στα αποδυτήρια και κατά δεύτερον, να κάνεις αυτούς που περιμένουν -ή έχουν κανονίσει- για τη στραβή σου, να μείνουν με την όρεξη και να το βουλώσουν, ώστε να τους δείξεις έτσι, πως τέρμα τα δώρα-φράση Φερέιρα πριν μια εβδομάδα-, θα κάνω μόνο νίκες γιατί είμαι καλύτερη ομάδα, έτσι πρέπει να το δουν όλοι, από παίκτες, φυσιοθεραπευτές, προνοητικό τιμ, μέχρι και οι κηπουροί της Παιανίας που λέει ο λόγος, τώρα αρχίζει ο "πόλεμος" σε μια μάχη διαρκείας που δεν σου δίνει πολλές επιλογές, παρα μόνο μια... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΨΥΧΗ!!!

    Στο δεύτερο γύρο που διανύουν ήδη οι πράσινοι, έχουν πλεονέκτημα από κάθε άλλο διεκδικητή του τίτλου, γιατί έχουν ένα προσιτό πρόγραμμα και κυρίως έχουν όλα τα ντέρμπι στην έδρα τους-πλην ΑΕΚ-, είναι στο χέρια τους ή πιο σωστά στα πόδια τους να τα καταφέρουν! Ενώ οι αντίπαλοι σου και αναφέρομαι στους απέναντι με τα κόκκινα, έχουν δύσκολο πρόγραμμα, υπάρχει και οι περίπτωση αν είσαι προσεχτικός και δεν κάνεις δώρα όπως με Παναιτωλικό, να είσαι και πιο πάνω από το +2 μέχρι και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, που κατά πάσα πιθανότητα να σου αρκεί, στη χειρότερη και το "χ" για να έχεις κλειδώσει το πρωτάθλημα!  

    Σε όλο αυτό βέβαια δεν γίνεται να λείπει ο κόσμος.'Ενας μοναδικός κόσμος που ξέρει και σε συρίζει πάντα ,όπως μόνο αυτός ξέρει! Ένας κόσμος που διψάει για ένα ακόμα αντρίκιο πρωτάθλημα κόντρα σε κάθε προγνωστικά ή ύπουλα χτυπήματα από τους απέναντι...! Ομάδα και κόσμος να γίνει "ΕΝΑ", ο κόσμος φωνάζει κάτι που πρέπει να το ακούει και η ψυχή των παιχτών και όχι μόνο τα αυτιά τους, να ριζώσει μέσα τους μέχρι το τέλος... ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! 


    Υ.Γ.Δεν έχω ευχηθεί σε εσάς τους αναγνώστες για το 2012, θα το κάνω τώρα, καλή χρονιά και ότι επιθυμεί ο καθένας με την ψυχή του!!! Θα τα λέμε από εδω και πέρα, ελπίζω πιο συχνα!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad