Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ: "ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ"

    Να αφήσει πίσω της η ομάδα, την ήττα από την Καζάν και να συγκεντρωθεί στους επόμενους αγώνες, τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής...(+Δηλώσεις Βουγιούκα)

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Για το ματς με την Ούνιξ Καζάν, είπε...
    "Είναι στο χέρι μας να διαγράψουμε την ήττα. Η ομάδα έχασε και τώρα πρέπει να δούμε τι έφταιξε για να το διορθώσουμε. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε όμως πρέπει να πάρουμε νίκες. Τα πάντα απόψε μας πήγαν στραβά. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε προγραμματίσει στην προετοιμασία όλη τη βδομάδα και σε αυτά τα παιχνίδια όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Ούνιξ ήρθε διαβασμένη για να πάρει τη νίκη, εμείς έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα πρωταθλητή Ευρώπης και να αντισταθούμε γυρίζοντας το ματς, όμως είναι κάτι που δεν έγινε".


    Για τη συνέχεια στο Top 16, είπε...
    "Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. Αν το κερδίσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες μας για πρόκρισης. Το σημερινό ματς ήταν μια κακή παρένθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την … έκτη ταχύτητα. Τα λόγια όμως είναι εύκολα, οι πράξεις είναι δύσκολες. Πρέπει αυτό να το δείξουμε στο παρκέ".


    Για το προσωπικό του ρεκόρ, 200 συμμετοχές στην Euroleague,είπε...
    "Δεν είναι σωστό ειδικά τέτοιες στιγμές να μιλάμε για κάτι προσωπικό. Συνέβη και είμαι χαρούμενος. Πρόκειται για ένα όμορφο και μεγάλο ταξίδι. Οι τίτλοι μένουν χαραγμένοι στη μνήμη όλα αυτά τα χρόνια. Κρατάμε τις εμπειρίες και τις γνωριμίες"

    Για το τι πρέπει να γίνει για στη συνέχεια, είπε...
    "Βελτίωση και καλύτερη ευχή. Οι στόχοι μου συμπίπτουν με αυτούς της ομάδας οπότε νίκη στα επόμενα ματς είναι αυτό που θέλω".
    ----------------
    -Δηλώσεις Βουγιούκα:

    Για τον αγώνα είπε...
    "Η Ούνιξ έπαιξε καλά, οι παίκτες της έβαλαν κρίσιμα καλάθια, ενώ εμείς δεν παίξαμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση για ένα τέτοιο παιχνίδι και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

    Ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε για σήμερα το κάναμε, όσοι έπαιξαν έδωσαν ότι μπορούσαν, απλώς δεν μας βγήκαν όλα όσα θέλαμε, και πρέπει να μειώσουμε τις φορές που δεν μας βγαίνουν στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θέλουμε".


    Για τη συνέχεια, είπε...
    "Από εδώ και πέρα, πρέπει να πάμε στο επόμενο ματς για την νίκη τώρα έχουμε και έξτρα κίνητρο μετά και από την κακή εμφάνιση και την ήττα σήμερα. Ελπίζουμε να μας βγει σε καλό αυτή η ήττα και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στη συνέχεια".

    Editorial: (greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad