Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ"

    Σκεφτικός και απογοητευμένος με την κακή άμυνα που παρουσίασε η ομάδα του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ζοτς...

    Αναλυτικά όσα είπε:

    Για την άμυνα είπε...
    Είχα πει ότι κλειδί για μας θα ήταν η άμυνα. Είναι εύκολο τώρα να πει κανείς ότι δεν παίξαμε καλή άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε. Το πλάνο μας ήταν εντελώς διαφορετικό και παρά το ότι κερδίζαμε ένα πόντο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ήδη παίξει πολύ άσχημα".

    Για τα φάουλ, είπε...
    "Είχαμε πάλι πρόβλημα με τη διαχείριση των φάουλ. Δεν κάναμε φάουλ και σκόραραν εύκολους πόντους. Η Ούνικς ξέρει πως να αγωνίζεται και αν δεν είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις αμυντικά έχεις πρόβλημα".

    Για την Ούνιξ Καζάν,είπε...
    "Αγωνίστηκαν πολύ καλά. Το παιχνίδι τους με πικ εν ρολ δεν το αντιμετωπίσαμε καλά ενώ ο Ντόμερκαντ ήταν πολύ καλός και δεν είχαμε καλή άμυνα απέναντι του".


    Για τους επόμενους αγώνες,είπε... 
    "Έχουμε τέσσερα ακόμα παιχνίδια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα".


    Προς το τέλος της συνέντευξης, ένας Ρώσος δημοσιογράφος, τον ρώτησε  γιατί δεν πήρε τάιμ άουτ, και ο Ζοτς του απάντησε εκνευρισμένος... "Ξέρω καλά την ομάδα μου. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο να γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από μένα" και συνέχισε να τον ειρωνεύεται ο Ζοτς επειδή επέμενε, λέγοντας του..."Ήθελα να χάσω με 15 πόντους...".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad