Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

    Η "απολογία" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν όλοι, δηλαδή παράταση...

    Ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε ένα φακελο για το πως έχει η κατάσταση οικονομικά στην ΠΑΕ και τις ληξιπρόθεσμες αμοιβές που υπάρχουν αυτή τη χρονιά και πως σκέφτονται στην διοίκηση να δώσουν λύση, παρουσιάστηκαν κάποια πλάνα στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ για το άμεσο μέλλον.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις η πειθαρχική επιτροπή θέλοντας να προστατέψουν της ομάδες και να τις συμμορφώσουν, βάζουν ποινές αποκλεισμού με αναστολή για ένα χρόνο, κάτι που έγινε και τώρα, η ποινή είναι καθαρά προειδοποίησης συμμόρφωσης και τίποτα άλλο, ώστε ο εκάστοτε σύλλογος να πάρει τα σωστά μέτρα και είναι "ΟΚ" οικονομικά, είναι στο χέρι κάθε ομάδας αν θα το πράξει η όχι, πριν έρθουν τα χειρότερα.

    Όπως και να έχει,όλα θα κριθούν στις 31 Μαρτίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί ξανά στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, όταν και θα κριθεί οριστικά το μέλλον του. Την Πέμπτη, όπως σας είπαμε ποίο πάνω, εξήγησε γιατί υπάρχουν οφειλές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ έως τις 31 Αυγούστου, ενώ στην επόμενη απολογία του στη Νιόν, θα έχουν προστεθεί χρέη 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, από ληξιπρόθεσμες πληρωμές έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011.

    Με λίγα λόγια και για να τελειώσουν όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 8 εκατομμύρια ευρώ έως τις 31 Μαρτίου, ώστε να έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις και κατόπιν, να αποστείλει στην UEFA τα δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν τη συνέπεια του σε όλες της υποχρεώσεις. Εάν δεν το πράξει, τότε η ομάδα θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη σεζόν 2012-2013 και θα κληθεί να πληρώσει νέο πρόστιμο που φτάνει τις 100.000 χιλιάδες ευρώ.

    Μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα στην Ελβετία, ήταν και οι  Βαγγέλης Πέτσος και Γιάννης Χειμάρας, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινι και συζήτησαν και για Παναθηναϊκό, αλλά και γενικά περί του ελληνικού ποδοσφαίρου, το κλίμα μεταξύ τους ήταν ευχάριστο και εποικοδομητικό.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad