Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΑ PLAYOFFS!

    Στη Ρωσία θα παιχτεί η πρωτιά του ομίλου για τους πρωταθλητές Ευρώπης, η ήττα από την Αρμάνι δεν αλλάζει τα σχέδια για τον δρόμο προς το final4 της Πόλης...

    Η ήττα ήρθε από τα πολλά λάθη για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ΟΑΚΑ από την Αρμάνι Μιλάνο με 58-67. Η ατυχία και τα πολλά άστοχα σουτ, στοίχησαν στους πράσινους, παρα την ήττα όμως δεν έχασαν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

    Διακριθείς για τους πρωταθλητές οι Διαμαντίδης 12 πόντους, Μπατίστ 11, Λόγκαν 7 και Βουγιούκας 7. Ένα από τα κακά της βραδιάς για τους πράσινους που δείχνουν τη ατυχία είναι και το αρνητικό ποσοστό 2 στα 17 τρίποντα. 


    Αναλυτικα ο αγωνας ημιχρονο,ημιχρονο...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι οι πράσινοι, είχαν πολλά λάθη και δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 11-16.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο, δεν άλλαξαν πολλά ως προς την βελτίωση της ομάδας στο παρκέ, οι Διαμανιδης και Μπατίστ προσπαθούσαν αλλά δεν έφτανε αυτό για να κλείσουν υπέρ τους το σκορ στο ημίχρονο, τα λάθη στην άμυνα παρέμειναν, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 32-34.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν ήταν η αναμενόμενη αντίδραση της ομάδας, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τη διαφορά μέχρι και στους 11 πόντους. Στο 29' λεπτό με τον Βουγιούκα και τον Διαμαντίδη η διαφορά μειώθηκε στους 7 πόντους, τελικό σκορ τρίτου δεκάλεπτου 46-53.  

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο, από πολύ νωρίς οι πρωταθλητές έφτασαν να είναι πίσω στο -10, ενώ 4 λεπτά πριν το τέλος η διαφορά ήταν στους -14, οτι σουτ εκτελούσαν οι φιλοξενούμενοι ήταν μέσα, ενώ οι πράσινοι ήταν πολύ άστοχοι. Στα 2.33" πριν το τέλος η διαφορά ήταν στους 15 πόντους κατα του Παναθηναϊκού, στην συνέχεια δεν άλλαξαν πολλά, η διαφορά μειώθηκε στους 9 πόντους και τελικό σκορ αγώνα 58-67.

    Οι πρωταθλητές μπορεί να έχασαν τον αγώνα, αλλά δεν έχασαν την διαφορά τον 21 πόντων μέσα στο Μιλάνο, αυτό που πρέπει να κάνουν πλέον οι πράσινοι, είναι να πάνε στη Ρωσία και στο Καζάν και να νικήσουν την Ουνιξ ακόμα και με +1 πόντο διαφορά για να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο που δίνει πλεονέκτημα έδρας στη των 8 της διοργάνωσης!

    Τα δεκάλεπτα: 11-16, 32-34, 46-53, 58-67 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 3, Μπατίστ 11, Λόγκαν 7, Σάτο 4, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 12 (2), Βουγιούκας 7, Καλάθης 2, Καϊμακόγλου 6 (12 ριμπ.), Γιασικεβίτσιους.
    Αρμάνι Μιλάνο (Σκαριόλο): Μαντσινέλι, Χέρστον 1, Φώτσης 12 (2), Κουκ 8 (2/2 τριπ., 12 ασίστ), Ρόκκα 2, Μπουρούσης 12, Μέλι 13(3), Μπρέμερ 9(3), Τζεντίλε 8, Ραντόσεβιτς 2.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad