Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ"

    Συζήτηση είχαν ο Φερειρα με τους παίχτες του μετά την τελευταία προπόνηση, με θέμα την κλήση του από την πειθαρχική επιτροπή...

    Διήμερο ρεπό θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Όπως τους ανακοίνωσε ο Πορτογάλος, αφού τέλειωσε η προπόνηση του Σαββάτου, μίλησε μαζί τους για την μεθοδευμένη-παράλογη κλήση για απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

    Χαρακτηριστικά τους είπε...

    "Δεν μπορώ να καταλάβω, με έχουν καλέσει σε απολογία.Θα το έχετε μάθει και εσείς. Συνέχεια μαθαίνω νέα πράγματα στην Ελλάδα, από την πρώτη ημέρα που ήρθα, περίεργα πράγματα".

    "Μας δημιουργούν συνέχεια προβλήματα κάθε είδους, όπως βλέπετε. Θέλω να το έχετε στο νου σας αυτό, γιατί αποδεικνύει πως πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας".

    Εκείνη τη στιγμή κάποιοι Έλληνες παίχτες που ξέρουν καλά την Ελληνική πραγματικότητα, του είπαν..."Κόουτς μην ανησυχείς θα τα αφαιρούμε, είμαστε μια οικογένεια."

    Και ο Φερειρα, τους τόνισε για το διήμερο ρεπό...
    "Αυτές τις δυο μέρες, θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί, χωρίς καταχρήσεις στο διάστημα που δεν θα έχουμε προπονήσεις. Να ξεκουραστείτε γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια με 3 δύσκολα παιχνίδια ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad