Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ"

    Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την σοβαρότητα που αντιμετώπισαν οι παίχτες του των αγώνα με τον Ηλυσιακό...

    Χαρακτηριστικά δήλωσε:

    "Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Αυτό φανερώνεται και από τις ασίστ που δώσαμε. Παίζαμε εναντίον του Ηλυσιακού που έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια φέτος και βλέποντας το τι έχουμε στο μέλλον μπροστά μας θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποιους αθλητές και να μοιράσουμε τον χρόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια και στον κόσμο του Ηλυσιακού που γεμίζει το γήπεδο".


    Για την κούραση των παιχτών του, είπε...
    "Στην δουλειά μας η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και 44 ώρες μετά την ήττα από το Μιλάνο έπρεπε να παίξουμε σήμερα. Οι τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν πολύ ώρα στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής. Μιλάω για τους Διαμαντίδη, Σάτο, Μπατίστ και Καϊμακόγλου. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Η αρχική πεντάδα έπαιξε πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα. Μας χρειάζονται και οι 12 παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε ποιοι και πως θα βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια και στο Καζάν".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad