Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΛΙΓΚΑ!

    O ANTIred επέστρεψε και γραφει: Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έγιναν σκάνδαλα κατά συρροή, πάντα προς όφελος της ομάδας του Βαγγελα...

    Από που να ξεκινήσω και από που να τελειώσω με τις λαμογιές τους... και το πιο τραγικό που προβληματίζει τους φίλαθλους, είναι ότι μετά το καλοκαιρινό μέγα σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και κατηγόριες σε άτομα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την ομάδα τους Πειραιά ή έμμεση.

    Ας τα πάρουμε από την αρχή, πριν τρεις εβδομάδες ψηφίστηκε ο νέος αθλητικός νόμος που δεν επιτρέπει αυτή την αλητοκατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο με δωροδοκίες διαιτητών,εκβιασμούς και παράνομο στοίχημα, κάποιοι άρχισαν να αντιδρούν περί αυτοδιοίκητου και ότι θα μας αποκλείσει η ΟΥΕΦΑ από της ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό ήταν από τις υπερβολές και τα ψέμματα πέρναγαν προς τα έξω, κυρίως τα φερέφωνα που ει ναι στην αυλή του Βαγγελα.
    Δεν τους είχε κάτσει καλά όλο αυτό, να υπάρχει δηλαδή κρατικός έλεγχος στα κέντρα εξουσίας του ποδοσφαίρου, γιατί οι Γαύροι δεν θέλουν να χάσουν αυτοί τον έλεγχο που έχουν στη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ-ΚΕΔ, οι λόγοι είναι γνωστοί και τους βλέπουμε τόσα χρόνια με τα εγκλήματα κατά του Παναθηναϊκού!

    Το επόμενο σκάνδαλο, έχει να κάνει με την αναβολή του πρωταθλήματος για μια αγωνιστική, ο λόγος προφανής, να ξεκουραστεί ο Γαύρος από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που είχε με την Ρουμπίν Καζάν, ώστε στο κρίσιμο παιχνίδι του Ηράκλειου που ακολουθεί γι' αυτούς να είναι ξεκούραστοι, επίσης με ένα σμπάρο ήθελαν δυο τρυγόνια, δηλαδή να ξεκουραστεί και ο ΠΑΟΚ από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ουντινέζε, ώστε με τον Παναθηναϊκό που παίζουν σε άδειο ΟΑΚΑ, αν μπορέσουν ξεκούραστοι να κόψουν βαθμούς για να ευνοηθεί ο Γαύρος, έξαλλου οι σχέσεις τους γνωστές, τις έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου (κλικ εδώ) και ακόμα ας μην ξεχνάμε και την συγχαρητήρια επίσημη επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ Γαύρος στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για την "επιτυχία" της ισοπαλίας που έφεραν στο Ούντινε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί στο δεύτερο στην Τούμπα, έχασαν με 0-3.

    Ξέχασαν κάτι όμως που δεν θα τους βγει και σε καλό, ότι δεν ξεκουράστηκε μόνο η ομάδα τους και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η ομάδα του Παναθηναϊκού και το πιο σημαντικό για τους πράσινους, θα έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες που αποτελούν βασικοί κρίκοι της ομάδας προς τον τίτλο!  

    Πάμε και στο τελευταίο σκάνδαλο που δείχνει την απελπισία τους και τον φόβο πως χάνουν το πρωτάθλημα, τους έχει φτάσει το σκ@το στην κάλτσα!
    Αυτό που έκαναν είναι αποτέλεσμα της ασυδοσίας και της κόκκινης λεηλασίας που έχει επιβάλει ο Βαγγελας με τα υπαλληλάκια του στην Super League και στην ΕΠΟ, ένα από τα πολλά πιόνια του, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, δεν άντεξε(μετά από υπόδειξη του Βαγγελα) και ρουφιάνεψε στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, τις δηλώσεις Φερειρα για υπερβολικές και χειρουργικές κάρτες κατά των παιχτών του από τους διαιτητές, με απώτερο σκοπό την τιμωρία του Πορτογάλου, να μην κάθεται στον πάγκο των Πράσινων, στο μεγάλο ντέρμπι τις 18 Μαρτίου, επίσης προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ημερομηνία (8/3)που κλήθηκε ο Φερέιρα για απολογία, 3 μέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και 10 από το μεγάλο ντέρμπι, ο σκοπός τους είναι να βγάλουν απόφαση για τιμωρία μιας αγωνιστικής την Δευτέρα (12/3), 6 μέρες πριν το αιώνιο ντέρμπι για να μην είναι στον πάγκο της ομάδας μας.

    Δεν πρέπει να περάσει αυτή μεθόδευση που ετοιμάζουν, πρέπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν αυτή την κατάσταση που μόνο κακό θα έχει για την ομάδα, αν δεν την αντιμετωπίσουμε γρήγορα, τώρα ιδικά που η ομάδα είναι κοντα στον τίτλο!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad