Header Ads

  • Breaking Green News

    3 ΝΤΕΡΜΠΙ+ 3 ΝΙΚΕΣ=ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

    O GREENSNIPER γράφει: Φτάσαμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος, στην τελική κούρσα με τέρμα το γκάζι για να τερματίσουμε πρώτοι και καλύτεροι...

    Από την Τρίτη, όλοι οι παίχτες, προπονητής και κόσμος, συσπειρωμένοι να κατακτήσουμε το πιο αντρίκειο πρωτάθλημα κόντρα σε απίστευτα εμπόδια και ύπουλα χτυπήματα από τον αιώνιο ψευτοπρωταθλητή και τον πρόεδρο τους.

    Τρία ντέρμπι σερί, αρχή λοιπόν από το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον ΠΑΟΚ στο κεκλεισμένων τον Θυρών ΟΑΚΑ, αγώνας που κρύβει παγίδες, αν έρθει η νίκη τότε θα έχουμε σημαντικό ψυχολογικό και ίσως ακόμα βαθμολογικό αβαντάζ, αν ο ΟΦΗ παίξει όπως πρέπει και οι αντίπαλοι μας στραβοπατήσουν στην Κρήτη.

    Δεύτερο ντέρμπι κατά σειρά, αυτό με την Κούλα εκτός έδρας αλλά σε κοινό γήπεδο, οι γηπεδούχοι δεν έχουν αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό, ούτε στην έδρα τους, με νίκη των πράσινων σε αυτό το παιχνίδι, θα χαλυβδώσουν μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι!

    Τρίτο και πιο κρίσιμο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από 80 χιλιάδες φανατικούς οπαδούς να δημιουργούν κολασμένη ατμόσφαιρα! Οι πράσινοι πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα ώστε να νικήσουν τον αιώνιο αντίπαλο τους που τους έκλεψε πέρσι ξεδιάντροπα με την βοήθεια των διαιτητών, τη νίκη μέσα στο Τηγάνι και το δικαίωμα να παλέψουν για το πρωτάθλημα.

    Τα περσινά αίσχη των Λιμανίσιων και τα φετινά εμπόδια πρέπει να σκέφτονται οι παίχτες του Φερέιρα από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό, για να πεισμώνουν περισσότερο, φτάνοντας στη νίκη-τίτλου- αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ποιος είναι ο άξιος πρωταθλητής!!! 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad