Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ"

    Στο να μην δεχθεί ο Εξάστερος 89 πόντους από την Ούνιξ Καζάν στην έδρα της, είναι ο στόχος σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο  paobcblog.gr:

    "Καλησπέρα και πάλι!
     Ελπίζω να είστε καλά και αυτές τις μέρες να βρήκατε λίγο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους… Εμείς επιστρέψαμε την Κυριακή το απόγευμα στις προπονήσεις μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό και ενόψει αυτής με την Ούνιξ Καζάν. Μιας ιδιαίτερα σημαντικής αναμέτρησης για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

    Μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε απέναντι στην ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο αντιδράσαμε σωστά στις προπονήσεις, στο βίντεο, αλλά και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Μπορεί να είναι κατώτερης δυναμικότητας σε σχέση με την Ευρωλίγκα, αλλά η συμπεριφορά μας και κυρίως οι παίκτες που είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής συμπεριφέρθηκαν σωστά και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο σε άμυνα και επίθεση. Η συνέχεια θα πρέπει να είναι ανάλογη.

    Ο επόμενος στόχος είναι να διεκδικήσουμε τη θέση που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε ήδη προκριθεί, έχουμε πετύχει το στόχο μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να βγούμε πρώτο στον όμιλό μας. Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να νικήσουμε μια ομάδα πολύ επιθετική, την Ούνιξ Καζάν στην έδρα της. Εξακολουθεί όπως και στον πρώτο γύρο –και το είχα πει και όταν σχηματίστηκαν οι όμιλοι- πως είναι μια ομάδα που διαθέτει παίκτες οι οποίοι είναι επιθετικοί. Ιδιαίτερα οι τέσσερις γκαρντ που έχει στη σύνθεσή της, οι Γκριρ, Σαμοϊλένκο, Ντόμερκαντ και Λάιντεϊ δημιουργούν και εκτελούν τις περισσότερες από τις προσπάθειες. Δημιουργούν φάσεις και για τους ίδιους και για τους συμπαίκτες τους. Οι Βερεμέενκο, Τζαβουάι και Ζεβροσένκο εκτελούν καλά τις «βουτιές» από τα πικ εντ ρολ και τελειώνουν δυναμικά τις φάσεις, υπάρχει ο ΜακΚάρθι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο τέσσερα όσο και στο τρία.

    Είναι μια ομάδα που μας «πόνεσε» στο ΟΑΚΑ με το υψηλό σκορ που έκανε. Το επαναλαμβάνω για το υψηλό σκορ, γιατί στα τελευταία παιχνίδια, εκτός από αυτό που πήγε στην παράταση με τη Φενέρμπαχτσε, σημειώνει 65, 67, 69 πόντους, ενώ απέναντί μας σημείωσε 89. Δεν πρέπει λοιπόν να «φάμε» ξανά 89 πόντους. Έχουμε δει και αναλύσει αρκετούς αγώνες της. Συνεχίζει να είναι το ίδιο επιθετική σε κάθε φάση, συνεχίζει να παίζει εντός και εκτός το ίδιο καλά. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει επιπλέον κίνητρο, γιατί γι’ αυτούς είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου. Γνωρίζουν πως αν τους νικήσουμε και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ νικήσει την ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, μένουν εκτός. Έχουν πολύ υψηλό κίνητρο, αλλά το ίδιο υψηλό κίνητρο έχουμε κι εμείς. Θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά σε επίθεση και άμυνα, να κλείνουμε τους χώρους και να πάμε στο εύκολο καλάθι στο τρανζίσιον. Είναι κάτι που μας έλειψε πολύ στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης. Όλα αυτά γνωρίζοντας πως το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

    Η Ούνιξ Καζάν παλεύει όλους τους αγώνες, έχει επιστρέψει από διαφορές 14 και 15 πόντων για να πάρει νίκες. Απαιτείται συγκέντρωση 40 λεπτών για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Και για να γίνει αυτό δεν πρέπει να δεχθούμε 89 πόντους. Καμιά φορά τα παιχνίδια μπορείς να τα νικήσεις και επιθετικά. Στο ΟΑΚΑ έβαλαν και κάποια μεγάλα σουτ, ακόμη και μαρκαρισμένα. Έχουμε δοκιμάσει κάποια καινούρια πράγματα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αποφασισμένοι στο παρκέ από το πρώτο λεπτό. Έχουμε υψηλό κίνητρο, θέλουμε τη νίκη και θα πρέπει να το δείξουμε.

    Θα τα πούμε και πάλι σύντομα,
    Δημήτρης…".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad