Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟ"

    Για το δύσκολο παιχνίδι στο Παγκρήτιο και τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη nova:

    Η ομάδα είναι σε ένα καλό momentum μετά τη νίκη επί της Ξάνθης μ' ένα ευρύ σκορ που το χρειαζόταν και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρα πολλές απουσίες. Πως πηγαίνει η ομάδα στο Ηράκλειο;
    "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μερικούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές εκτός. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Όπως και στον αγώνα με την Ξάνθη, αντιμετωπίζουμε αντίστοιχα προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να οργανωθούμε, ώστε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι με ένα αντίστοιχα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη. Ο αγώνας εκεί θα είναι δυσκολότερος από τον προηγούμενο. Τον τελευταίο καιρό θα έλεγα ότι έχουμε περάσει από παρεμφερείς καταστάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις οι λύσεις είναι πιο εύκολες, σε άλλες όχι και τόσο. Συνολικά, υπολείπονται ακόμη εννέα δύσκολοι αγώνες εντός και εκτός έδρας. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σημαντικός και όλοι το ξέρουμε. Θα χρησιμοποιήσω τους παίκτες που έχω διαθέσιμους και ο βασικός στόχος είναι να πετύχουμε και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς".


    Μια σύνθετη ερώτηση: Λείπουν οι Λέτο και Κουίνσι που ασφαλώς είναι πολύ σημαντικές απουσίες. Ο Καραγκούνης και ο Πετρόπουλος είχαν πολύ καλή απόδοση στο προηγούμενο παιχνίδι. Σκέφτεστε να τους δώσετε περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Επιπλέον, ο Νίνης είναι έτοιμος για να επανενταχθεί στους αγώνες του Παναθηναϊκού σταδιακά όπως έγινε και με τον Χριστοδουλόπουλο;
    "Έχουμε ξαναμιλήσει γι' αυτά τα θέματα. Ας μην προβαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις που προσθέτουν μια επιπλέον πίεση, η οποία δεν είναι καλή ούτε για τους παίκτες ούτε για την ομάδα. Άρα ας μην πιέζουμε καταστάσεις. Θα καταλήξω λοιπόν στην πιο καλή ενδεκάδα, η οποία θα παραταχθεί για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον αγώνα και από εκεί και πέρα, αναλόγως θα δούμε και ποιες είναι οι εναλλακτικές".


    Για την ομάδα του Εργοτέλη τι εικόνα έχετε διαμορφώσει;
    "Και αυτή έχει πολλές απουσίες εν όψει του αγώνα. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα η οποία παίζει ένα σωστό παιχνίδι ανάλογα με τις φιλοδοξίες της και ανάλογα με τους στόχους της. Ο αγώνας αυτός για την ομάδα του Εργοτέλη θα είναι εντός έδρας και οπωσδήποτε κάθε ομάδα που παίζει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έχει ένα μεγάλο κίνητρο και θα έλεγα ότι είναι σαν ένας τελικός. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και περίπλοκο. Ξέρω ότι έχουν τέσσερις παίκτες απόντες, εμείς έχουμε ακόμα περισσότερους, αλλά ο δικός μας ο σκοπός είναι να μπορέσουμε να παίξουμε, να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι".


    Είναι φανερό πλέον ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παλεύουν για τον τίτλο. Που πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί αυτός ο τίτλος με δεδομένη τη μικρή διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή και τον Παναθηναϊκό να φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία; "Θεωρώ ότι οι τρεις επόμενοι αγώνες μέχρι να παίξουμε με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικοί. Ενδεχομένως ο μεταξύ μας αγώνας να μην καθορίσει τίποτα υπό την έννοια ότι αν για παράδειγμα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά χάσουμε άλλους αγώνες, τότε δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ο αγώνας βέβαια με τον Ολυμπιακό θα είναι σημαντικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, δεν θα έλεγα όμως ότι θα είναι ένας αγώνας τόσο αποφασιστικός γιατί το θέμα είναι τι θα έχουν κάνει ως τότε οι δύο ομάδες και ασφαλώς τι θα κάνουν μετά με δεδομένο ότι θα απομένουν μετά από εκείνον τον αγώνα άλλες πέντε αγωνιστικές".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad