Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΥΡΑ13 ΚΡΗΤΗΣ: "ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ"

    Με ανακοίνωση της η ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ, επισημάνει τη προσοχή όλων στον αγώνα της ομάδας στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη...

    "Αυτή τη δύσκολη στιγμή για το Παναθηναϊκό μας, που η ομάδα έχει αφεθεί μόνη της να παλεύει κόντρα σε όλους, καλούμε όλους τους Παναθηναϊκούς της Κρήτης να σταθούν στο πλάι μας, στις κερκίδες του Παγκρήτιου αυτό το Σάββατο στον αγώνα με τον εργοτέλη, για να πάρουμε ένα διπλό καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια.

    Καλούμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί να μην αντιδράσει σε καμία πρόκληση και να μη πέσει σε καμία παγίδα που θα στηθεί με στόχο την ομάδα μας. Ούτε χαζοί είμαστε, ούτε πρόβατα. Είναι ξεκάθαρο πλέον τι επιδιώκεται από «κάποιους» και διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η ομάδα θα προστατευτεί το Σάββατο με κάθε δυνατό τρόπο.

    Ελπίζουμε, οι «εγγυητές» της πειραιώς να δώσουν έστω μια ευκαιρία σε αυτή την ομάδα και να μη τη στείλουν πρωτοδικείο, δίνοντας χαρά στην ομάδα του δημοσίου. Όλοι εσείς κύριοι μέτοχοι, που έχετε παρατήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού, το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι η πλειοψηφία από σας αποδεικνύεται ανίκανη για το μέγεθος της ομάδας μας. Όσον αφορά λοιπούς αλλόθρησκους και παρκαδόρους ανενεργών μετοχών, το μήνυμα που έχουμε να τους δώσουμε είναι ότι όσο και να προσπαθείτε ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.

    Είναι ώρα όλοι να καταλάβουμε ότι το μόνο που έχει απομείνει σε αυτήν την ομάδα είναι ο κόσμος της.

    ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ -ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ…

    Υ.Γ. Γιάννη αδελφέ μας το Σάββατο αυτό το τραγούδι στην κερκίδα θα είναι για σένα…"


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad