Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

    Νομίζουν κάποιοι ότι οι αλητείες τους δεν θα βγουν στη φόρα, αμ δε! Ο πρώην προπονητής του Αιγάλεω, Στέφαν Ντεμόλ αποκάλυψε αυτό που ήξερε όλη Ελλάδα...

    Ο Βέλγος προπονητής, σε  συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό σαιτ της πατρίδας του, ρωτήθηκε πως ήταν το προπονητικό πέρασμα του από την Ελλάδα, εκεί απάντησε με αλήθειες...

    Ότι δηλαδή, όταν ήταν προπονητής στο Αιγάλεω τη σεζόν 2004 με 2005, ο πρόεδρος της ομάδας, ποιος άλλος, από τον Θωμά Μητρόπουλο, ή αλλιώς Κοκαλιάρη ή μπάρμπα Θωμά, του είχε ζητήσει σε κάποια ματς που θα του υποδείκνυε ο ίδιος, να παρατάξει την ομάδα πιο λάσκα για να κερδίσει χρήματα από στήσιμο αποτελεσμάτων, η απάντηση βέβαια του Ντεμόλ, ήταν αρνητική και αυτό τον οδήγησε στην έξοδο από την ομάδα του Αιγάλεω.

    Χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης του:


    "Η πρώτη ομάδα που προπόνησα ήταν το Αιγάλεω. Τον Δεκέμβριο ήμασταν 4η και πηγαίναμε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πέρα από κάθε πρόβλεψη. Ο πρόεδρος τότε ήρθε και μου είπε: ''Το μπάτζετ είναι μεγάλο, είμαστε τέταρτοι, έχεις κερδίσει πολλά. Αν θέλεις να πληρώνονται οι παίκτες θα πρέπει να "κανονίσουμε" κάποια ματς'. 
    Θα σου πω από πριν αν πρέπει να κερδίσουμε ή να χάσουμε". Φυσικά και αρνήθηκα. Την επόμενη μέρα μου έβγαλαν εισιτήρια για το Βέλγιο, λέγοντας μου πως πρέπει να μάθω τον ελληνικό τρόπο". 

    Τον ελληνικό τρόπο-Ολυμπιακό τρόπο..."Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα....ουν", αυτόν τον τρόπο εννοούσε ο Κοκαλιάρης και όποιος δεν δέχεται, παίρνει τα μπογαλάκια του και δρόμο...!

    Και αυτή η αποκάλυψη-μαρτυρία θα περάσει έτσι; Τα θεσμικά όργανα της πολιτείας και της  δικαιοσύνης που είναι; Για να ερευνήσουν τις δηλώσεις ενός ανθρώπου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και παραλίγο θύμα του βρόμικου κατεστημένου που υπάρχει στο ποδόσφαιρο μας!

    Μετά τις δηλώσεις του Βέλγου προπονητή, βγήκε ο Θωμάς και δήλωσε ότι ο Ντεμολ, λέει ψέμματα. Τι λόγο έχει ένας προπονητής που δεν εργάζεται στην Ελλάδα να πει ψέμματα για κάτι που ξέρει όλη η χώρα; Κανένα! Αν νομίζει ο Κοκαλιάρης ότι θα πείσει τον κόσμο ότι είναι αθώα περιστερά, πλανάται οικτρά...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad