Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ...

    Παραλήρημα χωρίς ουσία από τον μεγάλο πρωταγωνιστή του περσινού ντέρμπι της ντροπής,της λάσπης και της σφαγής, Δημήτρη Καλόπουλο...

    Μπορεί οι Απόγονοι να μην κατάφεραν να κρατήσουν το πρωτοπαλίκαρο τους, στους πίνακες της ΚΕΔ, αλλά κατάφεραν να τον βραβεύσουν για την προφορά του στην ελληνική διαιτησία.
    Που την είδαν την πρόσφορα δεν έχει καταλάβει κάνεις, παρα μόνον οι κόκκινοι υπάλληλοι της ΚΕΔ που τον βράβευσαν, ο Μπεός, το παχύδερμο, ο Σάββας, ο Γκαγκα, ο Βασσάρας, ο Κανελλόπουλος, ο Δούρος, ο Σαρρής, και τα πρόβατα, αυτοί ξέρουν ποια ήταν η πρόσφορα Καλόπουλου στην Ελληνική διαιτησία. 

    Κατά τη βράβευση του, άρχισε να κατηγορεί τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τα ΜΜΕ και γενικά όσους τον κατηγορούσαν άδικα για τα περσινά έκτροπα στο ντέρμπι και δεν τον σεβάστηκαν.

    Στο τέλος του παραληρήματος του, μήπως με το κλάμα του γίνει πιο αρεστός στον κόσμο... ευχαρίστησε τον Βασσάρα που τον έβαλε στη διαιτησία, την ΚΕΔ, τον Μπίκα, τον Ψυχομάνη και τον τωρινό πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή.
    Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί που ευχαρίστησε δημόσια; Δούλευαν και δουλεύουν για τα συμφέροντα του Απογόνου του Στόλου! Τους άλλους τους ευχαρίστησε πριβε...!

    Κάτι ξέχασε όμως ο αμετανόητος, δειλός και ψεύτης Καλόπουλος, δεν μας είπε για το περσινό ντέρμπι τι έγινε....ήταν πέναλτι το χέρι του Τοροσίδη; Ήταν οφ-σαιτ το γκολ του Κατσουράνη; Ήταν κανονικό το γκολ του Τζεμπούρ στο τέλος; Όσα έγιναν μετά τη λήξη τα έγραψε στο φύλλο αγώνα;

    Τίποτα δεν είπε για τα περσινά εγκλήματα και ούτε θα τα πει ποτέ, γιατί δεν έχει ήθος, όπως και αυτοί που τον βάλανε να σφάξει τον Παναθηναϊκό! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!


    υ.γ. Όσοι θυμούνται το περσινό ντέρμπι ή έχουν δει φωτογραφίες, σε καμία στιγμή του αγώνα ο Καλόπουλος δεν μπορούσε να δει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στα μάτια, ούτε θα τους δει πότε ξανά, απόδειξη και η φωτογραφία του άρθρου!


    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad