Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ

    Ένα ακόμα πρόβλημα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, εν'όψη του αγώνα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ...

    Τα ιατρικά αποτέλεσμα για τον Γκανέζο εξτρέμ του Τριφυλλιού, ήταν άσχημα μετά τον τραυματισμό στη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την αγωνιστική δράση για μια εβδομάδα.
    Ο Πορτογάλος ελπίζει να τον έχει στη διάθεση του για την επόμενη αγωνιστική, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη στη Κρήτη, εκεί δεν θα έχει τον Ζέκα, καθώς συμπλήρωσε 4 κάρτες και επιλέχθηκε αυτός ο αγώνα να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, για να τον έχει στα 3 ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ εκτός και Γαύρο εντός.


    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει για Ζεκα:
    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη".

    'Οσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, ο Φερειρα ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα...οι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5 προς 2" και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

    Ατομικά προπόνηση ακολούθησαν οι Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ ενώ ο Λέτο αρχικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία, ώστε να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad