Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ"

    Το μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού, Στράτος Σωπήλης, δήλωσε πεπεισμένος πως στο τέλος, το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παναθηναϊκός...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Πράσινη:


    Για την ήττα στη Λιβαδειά, είπε...
    "Ο Παναθηναϊκός γνώρισε το Σάββατο μια αναπάντεχη ήττα. Όμως, ο τερματισμός του δρομολογίου αυτού είναι η 22 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα μας περιμένει ο τίτλος του πρωταθλητή".

    Για τη συνέχεια, είπε...
    "Δεν είναι ώρα για κριτική, αλλά για αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Όλοι, στο ποδοσφαιρικό τμήμα μας, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να επανέλθει γρήγορα ο Παναθηναϊκός στις γνωστές του επιτυχίες. Μην ξεχνάμε, δεν χάθηκε ο πόλεμος, αλλά απλά μια μάχη. Παράλληλα, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως ξεκίνησε η χρονιά και παρόλο τους εξωγενείς αγωνιστικούς και μη αρνητικούς παράγοντες, η ομάδα παραμένει πρώτη στα 2/3 του πρωταθλήματος".


    Για τον κόσμο της ομάδας, είπε...
    "Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, διοίκηση-τεχνικό τιμ-παίκτες-κόσμος. Άφησα τελευταίο τον πράσινο λαό μας που για άλλη μια φορά είχε συγκλονιστική παρουσία. Μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων μας έδειξε αξιοθαύμαστη ωριμότητα σε κάποιες από τις προκλήσεις που δέχθηκαν, αλλά οφείλω να πω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι η προσπάθεια που θα γίνεται από τους αντιπάλους είναι γνωστή σε όλους".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad