Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

    Γεια σας και πάλι παιδιά..! Μια "βαρετή" υπηρεσία θα είναι και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού από δώ και πέρα μέχρι το ντέρμπι με τους γαύρους… 

    Όπως ήταν και στη Λειβαδιά δηλαδή και να πως την πάθαμε.. Υπήρχε τεράστια ευκαιρία να έχανε βαθμούς ο γαύρος στην Τούμπα (άσχετα που ο γαύρος του Βορρά, δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και άνοιξε διάπλατα τα πουπουλένια μπούτια του. Τα συμπεράσματα για την ήττα του παοκ δικά σας.) και εμείς παίζαμε στη Λειβαδιά ξένοιαστοι λες και έχουμε πάρει το CHL και δεν μας νοιάζει ένα παλιοπρωτάθλημα SUPERLEAGUE.

    Περνάει που λες ο Μιραλάς ανάμεσα από 3 παίχτες (που αμολούσαν αετό) και έγινε ο υπερπαίχτης, στάρ παγκοσμίας εμβέλειας. Θα έβλεπε κάποιος ξένος τον αγώνα (που αμφιβάλλω) και θα έλεγε…”Πω Πω τον παιχταρά αυτόν πρέπει να τον πάρουμε στην Μπάρτσα, πως ξέμεινε εκεί;;!!“ Που ήταν ο γνωστός Γκαρσία που άφησε τα γαυράκια να πάρουν αέρα και δεν τσεκούρεψε καναδυό από την αρχή, αφήνοντας ακόμα και τον τζιμπούρι να βγάλει γλώσσα;;

    Τέλοσπάντων, αν φτάσουμε αλώβητοι στο ντέρμπι, έχουμε πάρα πολλές ελπίδες να φτάσουμε πρώτοι στο τέλος... Πάνω απ’όλα παίζει ρόλο και η ψυχολογία, γι’ αυτό και πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε την Κυριακή. Άλλο να είσαι +2 και άλλο ισόβαθμος. Άλλη μπάλα παίζεις όταν κυνηγάς και άλλη όταν σε κυνηγάνε.

    Επανεμφανίστηκε και ο Βγενόπουλος... Δώστε του κάποιος ρε παιδιά 15 μύρια να αγοράσει την Πανάθα και μετά ξαναδώστε του για να κάνει μεταγραφές και μετά ξαναδώστε του για να πληρώσει συμβόλαια και πάει λέγοντας.. Δε λέω καλές μεταγραφές έκανε όταν ήταν ενεργός αλλά τώρα κλαίγεται γιατί η μετοχή είναι στο 1 ευρώ (περίπου) και δεν είναι στα 33 λεπτά. Μετοχές είναι φίλε, δεν είναι στραγάλια!!

    Λοιπόν όλοι γήπεδο την Κυριακή, πηγαίνετε και για μας ρε παιδιά για να βοηθήσουμε την ομάδα να βγάλει την βάρδια.. Τα λέμε.. από Δευτέρα..!!


    Editorial: Vageto

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad