Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

    Με πολύ καλό θέαμα και με δυνατή άμυνα ο Εξάστερος νίκησε άξια την Ουνιξ Καζάν εκτός έδρας και οδεύει προς την εβδόμη ευρωπαϊκή κούπα μέσα στην Κωνσταντινούπολη... 

    Οι πράσινοι από την αρχή σχεδόν του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη στο Καζάν επί της Ούνιξ, που τον έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου και με πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.Ο δρόμος για την Πόλη είναι ορθάνοιχτος, και οι Εξάστεροι μπορούν να γίνουν Επτάστεροι!

    Διακριθείς για τους πρωταθλητές, οι Μπατίστ με 12 πόντους, Σάρας με 10, Διαμαντίδης με 9 και οι Καιμακόγλου, Μάριτς από 8 πόντους αντίστοιχα!  

    Ο αγώνας δεκάλεπτο,δεκάλεπτο...

    Ιδανικό ξεκίνημα για τους πρωταθλητές, με δυο τρίποντα, ένα του Λόγκαν και ένα του Σμίθ, στο 7' λεπτό το σκορ 10-10. Στη συνέχεια οι πράσινοι είχαν 3,5' λεπτά να βάλουν πόντο, μέχρι που ο Περπέρογλου με καλάθι+φάουλ κάνει το 12-13. Πολύ αμυντικό παιχνίδι και με πολλές εναλλαγές της μπάλας, 1 λεπτό πριν το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου 19-19, τελικό σκορ για το πρώτο δεκάλεπτο 21-22 μετά από τρίποντο του Σάρας στο φινάλε!

    Τα πρώτα 3,5' λεπτά του δευτέρου δεκάλεπτου δεν σημειώθηκε κανένα καλάθι από κανέναν, όπου πάλι ο Σάρας  με δίποντο κάνει το 21-24 και ο Διαμαντιδης με σημαντικό τρίποντο κάνει το 21-27. Ο Βουγιούκας με καλάθι+φάουλ(τη βολή εκτέλεσε ο Μπατίστ γιατί ο Ιαν στραβοπάτησε και πέρασε στον πάγκο) γίνετε το 25-30, 5' λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια γίνονται λάθη στην επίθεση από τους πράσινους και με χαμένα καλάθια από τον Μπατίστ, 1' λεπτό πριν το τέλος και μετά από τρίποντο του Σάρας και καλάθι του Σάτο, η διάφορα ανοίγει στους 8 πόντους και σκορ 32-40.Λάθος του Τσαρτσαρή στο φινάλε του δευτέρου δεκάλεπτου, κάνει φάουλ στον Ντόμερκατ όταν εκτελούσε τρίποντο, με αποτέλεσμα να εκτελέσει βολές, όπου έβαλε και τις τρεις, τελικό σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 38-40!

    Το τρίτο δεκάλεπτο αρχίζει πάλι με 3' λεπτά χωρίς καλάθι από καμία ομάδα, με καλάθι ο Λογκαν στο 23' λεπτό κάνει το 38-42, με πολύ καλή άμυνα και καλάθι του Σάτο γίνετε το 38-44. Επιπόλαια λάθη από τους πρωταθλητές δεν ανέβασαν την διαφορά, 3' λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, 42-48. Τελικό σκορ τρίτου δεκάλεπτου, 48-52!

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι πράσινοι διαχειρίστηκαν σωστά έστω και τη μικρή διαφορά του σκορ από τους γηπεδούχους, άφηναν ελεύθερο το Ντόμερκατ και εκτελούσε με τρίποντα, αυτό ήταν λάθος από την πράσινη άμυνα και 3' λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, γίνετε επίσης τραγικό φάουλ και το σκορ μειώθηκε 61-63. Στα 74" δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Καιμακόγλου με τρίποντο φτάνει την διαφορά στους +5 και σκορ 61-66, με δυο βολές ο Σάρας αυξάνει τη διαφορά στους 7 πόντους. Τελικό σκορ του αγώνα, 63-68!
    Τώρα οι πρωταθλητές περιμένουν την Μακάμπι στα πλέι-οφ με πλεονέκτημά έδρας για να φτάσουν στο Final4 και στη συνέχεια στο 7ο αστέρι!

    Τα δεκάλεπτα: 21-22, 38-40, 48-52, 63-68 

    Ουνίξ Καζάν (Πασούτιν): Σαμοϊλένκο, Νάχμπαρ, Πασούτιν, Βερεμένκο 6, Γκριρ 7, Σαβρασένκο, ΜακΚάρτι 11 (1), Τζαουάι 10, Ντόμερκαντ 19 (4), Γουίλκινσον 10 (2).
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Περπέρογλου 3, Μπατίστ 12, Λόγκαν 7 (1), Σάτο 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 9 (2), Βουγιούκας 2, Καλάθης, Σμιθ 3 (1), Καϊμακόγλου 8 (2), Γιασικεβίτσιους 10 (2).


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad