Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ! (VIDEO)

    Ετοιμάζεται ήδη για το μεγάλο πάρτι με τον Πελάτη στο εξοχικό ο Εξάστερος, μετά την σπουδαία βαθμολογική νίκη επί της Φενερμπαχτσέ με 72-62, που τον κρατάει στις πρώτες θέσεις του ομίλου...

    Από ένα σημείο και μετά, οι σκέψεις των παιχτών ήταν στο ντέρμπι της Κυριακής και ο κόσμος ζητούσε τη νίκη επί του αιωνίου... Πελάτη.
    Μέσα σε αποθέωση από 15.000 οπαδούς ο Εξάστερος, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, να επιβάλετε στους αντίπαλους του. Σε εκπληκτική μέρα ταν ο Κάστας Τσαρτσαρής με 21 πόντους, ο Μπατίστ επίσης ξεχώρισε με 11 πόντους, Σάτο και Βουγιούκας από 9 πόντους αντίστοιχα και Διαμαντίδης 8 πόντους. 


    Αναλυτικά ο αγώνας δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Στο πρωτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ζοτς παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στο παρκέ, αν και προς το τέλος χαλάρωσαν, ο Ζοτς τους επανέφερε στη τάξη, ο διακριθείς για τους πρωταθλητές ο Τσαρτσαρής, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 24-13.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίζετε η καλή παρουσία των πράσινων, κρατούν σκορ ασφάλειας απέναντι στην Ουλκερ, στο 15' λεπτό το σκορ ήταν 34-18. Με κρίσιμα τρίποντα του Σάτο,η διάφορα αυξήθηκε, στο φινάλε ο Τσαρτσαρης επιχείρησε πίσω από το κέντρο να βάλει καλάθι, η μπάλα χτύπησε στεφάνι, αλλά δεν του έκανε τη χάρη, τελικό σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 40-27.

    Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα 5-0, ήταν θεαματικό σε όλη τη διάρκεια του, ει χε τάπες, κλεψίματα και ωραία καλάθια, η διάφορα αυξήθηκε ακόμα, τελικό σκορ τρίτου δεκάλεπτου 58-43.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησαν χαλαρά οι παίχτες του Ζοτς, επειδή η διάφορα ήταν μεγάλη, αλλά μετά 35' λεπτό με ένα 7-0 το σκορ έμεινε ψηλά, στη συνέχεια η χαλάρωση ήταν υπερβολική καθώς είχε 3' λεπτά να βάλει καλάθι. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Μπατίστ βάζει τρίποντο και η νίκη ήταν δεδομένη, τελικό σκορ αγώνα 72-62! Πλέον οι πρωταθλητές σκέφτονται το ντέρμπι με τον Πελάτη στο Εξοχικό.


    Τα δεκάλεπτα: 24-13, 40-27, 58-43, 72-62 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μαριτς, Περπέρογλου 1, Μπατίστ 11(1), Λόγκαν 2, Σάτο 9(1), Τσαρτσαρής 21(1), Διαμαντίδης 8(2), Βουγιούκας 9, Καλάθης 3, Κυρίτσης, Καϊμακόγλου 3, Γιασικεβίτσιους 5(1).

    Φενερμπαχτσέ/Ουλκέρ (Σπάχια): Ούκιτς 13(1), Τζέρελς 11, Τουρκσάν 5(1), Ατσούρ 4, Βίντμαρ, Πεκέρ 5, Γκιστ, Σαβάς 8, Μπογκντάνοβιτς 15(1), Πρελτζιτς 1.


    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad