Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

    Ευχαριστημένος με τη νίκη κόντρα στην Ουλκερ ήταν ο Ζοτς, αλλά ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση εν'όψη του ντέρμπι της Κυριακής...

    Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:


    Για τον αγώνα, είπε...
    Ήταν σημαντική νίκη για εμάς και μετά από 7 μέρες από το παιχνίδι της Πόλης συνεχίσαμε να παίζουμε το ίδιο καλά. Αμυντικά το επίπεδό μας ήταν ίδιο με το ματς της προηγούμενης εβδομάδας και κυριαρχήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα.

    Για τα λάθη που έγιναν, είπε...
    Το πρόβλημά μας ήταν σε κάποια λεπτά του αγώνα που κάναμε κάποια λάθη και μας τιμωρήσανε στον αιφνιδιασμό. Μπορώ να πω πως όλα τα λάθη που κάναμε τα τιμώρησαν με εύκολα καλάθια. Θα πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στον αιφνιδιασμό αλλά και στο πέντε εναντίον πέντε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον κόσμο για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν".


    Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΣΦΠ, είπε...
     "Έχουμε στην διάθεσή μας τις ίδιες ημέρες, όπως κάθε χρόνο για να ετοιμαστούμε. Τίποτα δεν αλλάζει. Αύριο θα πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ και να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πάντα σε κάθε επόμενο παιχνίδι προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Και σε κάθε προπόνηση φροντίζουμε να διορθώνουμε τα λάθη του προηγούμενου παιχνιδιού. Ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έτσι θα κάνουμε και τώρα. Το ίδιο θα κάναμε και να μην παίζαμε με τον Ολυμπιακό".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad