Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ"

    Μπορεί ο Εξάστερος να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρας της Ουλκερ και να κάνει το βήμα πρόκρισης, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου...

    Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σαιτ της Ευρωλίγκας:

    "Είναι η τρίτη που γράφω στο μπλοκ μου στην Ευρωλίγκα κι ελπίζω η τρίτη φορά να είναι και η τυχερή, αφού και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις φτάσαμε μέχρι το τρόπαιο.

    Πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που επιτέλους μου δόθηκε η άδεια να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Η αρχή της σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα, μια κι ήμουν εκτός γι' αρκετό χρονικό διάστημα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστώ και να έχω τον ίδιο ρυθμό κάθε φορά. Είναι δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου. Αλλά να είστε σίγουροι ότι προσπαθώ να κάνω το προσωπικό comeback μέσα απ' τις προπονήσεις και το χρόνο συμμετοχής, ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

    Γνωρίζουμε ότι κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Πέρυσι πολλοί μας αμφέβαλλαν. Συνεχώς έλεγαν πως δεν ήμαστε αρκετά δυνατοί όπως πριν, αλλά βγήκαν λάθος, αφού στο τέλος κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αυτή η χρονιά επίσης είναι διαφορετική. Δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξελιχθεί. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά, όπως το να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα μας την κατάλληλη στιγμή.

    Ήδη έχουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο TΟΡ 16, μία ήττα που δεν θέλαμε ή δεν είχαμε ανάγκη στο σπίτι μας. Μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση και τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να επανορθώσουμε για τη ζημιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε υπάρξει και παλιά, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Απλώς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι.

    Ο προπονητής μας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε μετά τη νίκη μας στο Μιλάνο κατά της Αρμάνι Τζινς ότι "τίποτα δεν έχει τελειώσει". Μπορούμε να πούμε το ίδιο και μετά την ήττα μας στο ΟΑΚΑ απ' την Ούνικς Καζάν: Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να κάνουμε το σωστό.

    Ξέρουμε ως γεγονός πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο TΟΡ 16. Πριν από δύο χρόνια αποκλειστήκαμε παρότι ήμασταν σε έναν όμιλο που υποτίθεται ότι ήταν εύκολος. Όταν φτάνεις στο TΟΡ 16, πρέπει να έχεις κατά νου ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα κι έχουν ως στόχο να αρπάξουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια!

    Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο τώρα, ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Σιένα και πολλές άλλες... Η Ευρωλίγκα είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση. Η ευχή μας είναι να πάμε για ακόμη μία φορά στο φάιναλ-φορ. Αυτά από εμένα για την ώρα. Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Φροντίστε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad