Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ

    Όλοι μάθαμε κάτι που περιμέναμε, πως ο Σισέ "έφυγε" από την Λάτσιο, αλλά όχι ότι θα  υπέγραφε και στην Αγγλική ΚΠΡ...

    Ο Γάλλος σούπερ σταρ πουλήθηκε έναντι 5 εκατομμυρίων από μια από τις μεγάλες ομάδες του Καμπιονάτο σε μια ομάδα πιο κάτω από μικρομεσαία στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

    Έξι μήνες κράτησε η ποδοσφαιρική καριέρα του Τζιμπριλ στη Ρώμη, έφυγε από τη Λατσιο σαν μια αποτυχημένη μεταγραφή, που δεν πρόσφερε τίποτα, σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο, οι οπαδοί της Λατσιο μπορεί όταν πήγε να τον υποδέχθηκαν με όλες τις χαρές, αλλά στην πορεία έφτασαν στο σημείο να τον λοιδορούν και να τον βρίζουν για την μη αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα, όπου και γι' αυτό αγοράστηκε 5.8 εκατομμύρια. 

    Για έμενα ήταν λάθος της διοίκησης του Παναθηναϊκού να πουληθεί ο Σισε το καλοκαίρι. Θα πούνε πολλοί... δεν είχε λεφτά η ομάδα για να βγάλει τι χρονιά, έτσι ομάς μας είπανε δεν σημαίνει πως δεν είχαν λεφτά για το συμβόλαιο του, αφού καλά καλά δεν του πρότειναν ούτε μείωση στο συμβόλαιο, που έπαιρνε 2.8 εκατομμύρια το χρόνο, όπως έγινε σε όλους, αλλά μπορούσε να τον κρατήσει αφού είχε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, παρα την "επιθυμία" του ίδιου να φύγει.

    Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα ταίριαζε ο Σισε στη φετινή καλοδουλεμένη ομάδα του Φερειρα, γιατί όταν ήταν ο Σισε, όλοι προσπαθούσαν να παίξουν γι' αυτόν, ενώ τώρα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μια ΟΜΑΔΑ, μια οικογένεια και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο, χαρακτηριστικό πως πανηγυρίζουν όλοι μαζί, σαν ένα "κουβάρι".

    Τελικά ο Σισε μετάνιωσε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στη Λάτσιο ή όχι;

    Σύμφωνα με τον ίδιο και τις δημόσιες δηλώσεις του, δεν μετάνιωσε αν και αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω πόσο πιστεύει αυτό το "δεν μετάνιωσε", αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι η φυγή του από τον Παναθηναϊκό πήγε πίσω την καριέρα του, ενώ στον Παναθηναϊκό είχε βρει πάλι τον εαυτό του, έπαιξε και στο μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα, όπου ήταν και ο στόχος του.
    Τώρα όμως, όπως έγραψα και πιο πάνω...από τους Λατσιαλι έφυγε σαν αποτυχημένος και πήγε σε μια ομάδα που βρίσκετε στην 16 θέση του Αγγλικού πρωταθλήματος.

    Δεν τα είχε σκεφτεί καλά τα πράγματα ο Τζιμπρίλ, εγώ πιστεύω πως κατά βάθος έχει μετανιώσει που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έφυγε από την ομάδα που ο κόσμος της τον είχε άρχοντα και πήγε σε μια άλλη όπου αμφισβητήθηκε πάρα πολύ, ακόμα και από διοικητικά στελέχη της Λατσιο, τώρα ελπίζει να είναι καλύτερα τα πράγματα στην μικρή ΚΠΡ, όλο αυτό είναι ένα πισωγύρισμα για τον ίδιο και την καριέρα του!

    Πολλοί ελπίζουν ότι μια μέρα ο Τζιμπρίλ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αδύνατον το βλέπω με τα τωρινά δεδομένα και τη διοικητική ανυπαρξία, αλλά και με νέα διοίκηση, πάλι δύσκολο το βλέπω!


    Εμείς πάντως θα τον περιμένουμε όταν αυτός το αποφασίσει να φορέσει πάλι τα πράσινα!


    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad