Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, Η UEFA ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!

    Στο κρίσιμο Δ.Σ για το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε η λύση του δάνειου σε δυο εγγυήσεις...

    Όπως σας είχαμε ενημέρωση πριν λίγες μέρες, πρόθυμος ήταν ο Αδαμάντιος Πολέμης, υπάρχει μάλιστα και επιβεβαίωση απο τον γιο του Λεωνίδα, για της προθέσεις του πατέρα του.

    Η λύση του δανείου θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με τράπεζες, ώστε να προλάβουν την και να ετοιμάσουν το φάκελο για την ΟΥΕΦΑ (Financial Fair Play), το δάνειο θα προχωρήσει με διπλή εγγύηση, δηλαδή από τον Πολέμη και τις εμπορικές χορηγίες που έχει ΠΑΕ, το δάνειο θα αποπληρωθεί σε 5 χρόνια. Στο φάκελο για την ΟΥΕΦΑ, θα πρέπει να υπάρχει το έγγραφο τράπεζας που να εξακριβώνει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, το συνολικό ποσό δηλαδή που η ΠΑΕ έχει κάποιες οφειλές και υποχρεώσεις, με αυτό το ποσό λυθεί θετικά και το θέμα της ΟΥΕΦΑ. 

    Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα κάνει δυο έλεγχους, ο πρώτος θα γίνει 23 Φεβρουαρίου και δεύτερος στις 31 Μαρτίου, σε αυτές τις ημερομηνίες θα πρέπει να λήξη οριστικά το θέμα, από τους ανθρώπους της ομάδας υπάρχει βεβαιότητα πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. 

    Όλοι πλέον πρέπει να δείξουν συνοχή, ο Βγενόπουλος έχει την υποχρέωση να κάνει πράξει αυτά που είπε, η τιμή μετοχής έφτασε στη τιμή που επιθυμούσε (0,33), ήρθε η ώρα να πάρει την ομάδα και να την φτάσει ψηλά, να τελειώσουν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και να επικεντρωθούμε όλοι μόνο στην κατάκτηση του τίτλου!!!


    Editorial: Τριφυλλάτος

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad