Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ"

    Στην Παιανία βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, για να ενημερώσει περί των εξελίξεων στα διοικητικά...

    Όλοι μαζί γευμάτισαν, υπήρχε ένα ήρεμο και αισιόδοξο κλίμα, τουλάχιστον από τον κ.Γοντικα, που τους μίλησε για τρεις λύσεις που μπορ ει να είναι υπαρκτές στα διοικητικά, κάτι που άρεσε στους παίχτες, αλλά δεν παρέλειψε επίσης να τους τονίσει, πως η νίκη κόντρα στην Ξάνθη είναι επιτακτική για να ανέβει η ομάδα πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. 

    -Χαρακτηριστικά τους είπε...
    "Υπάρχουν τρεις λύσεις...
    α) Σας είχα ενημερώσει πάλι για τα διοικητικά, τα πράγματα είναι πιο καλά αυτή τη φορά, υπάρχει μέτοχος, ο οποίος εφόσον είναι χαμηλή η τιμή της μετοχής ενόψει της επόμενης ΑΜΚ που θα αποφασιστεί αρχές της εβδομάδας, θα  βάλει χρήματα στα ταμεία της ομάδας". 
    Λογικά θα εννοεί τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

    β) "Επίσης ήδη μέτοχος της ΠΑΕ, έχει εγγυηθεί προσωπικά για δάνειο από τράπεζα ύψους 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα μας βοηθήσει σημαντικά". 
    Αν κρίνουμε από την συνάντηση που είχε ο Πολέμης πριν λίγες μέρες με τον Τζιρρερ, στον πρώτο θα αναφαίρετε.


    γ)"Την Τετάρτη ψηφίζεται ο νέος αθλητικός νόμος που ανοίγει το δρόμο για τους επενδυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αποκτήσουν μια ανώνυμη αθλητική εταιρία, περιμένουμε εξελίξεις από αυτο το μέτωπο".


    Όσον αφορά το θέμα της ΟΥΕΦΑ, τους είπε...
    "Πρέπει να πάμε στην στο επόμενο διάστημα και να δείξουμε κάποια στοιχεία, αλλά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, είναι διαδικαστικό θέμα".


    Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, τους είπε...
    "Θα σας το ξανά πω για άλλη μια φορά, τα διοικητικά δεν πρέπει να σας αφορούν, εσεις δεν θα χασετε τιποτα απο τα χρηματα σας, πρεπει να κοιτατε τη δουλεια σας και το καθε παιχνιδι ξεχωριστα, αρχιζοντας απο αυτο με την Ξανθη, θελουμε οποσδηποτε τη νικη για να επιστρεςψουμε στην κορυφη της βαθμολογιας".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad