Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

    Πολύ κατώτερος των περιστάσεων σε έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός, μπορεί να  βρούμε πολλές αιτίες για την ήττα, αλλά η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε...

    Δεν μπήκαν καθόλου στο γήπεδο οι παίχτες, ο διαιτητής μπορεί να ήταν κακός αλλά η ομάδα ήταν πιο κακή, δεν δικαιολογείτε τέτοια εμφάνιση σε παιχνίδια που δίνουν τίτλο, το ίδιο έγινε και στην προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει μια συνεχόμενη πτώση και έρχεται και το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, πρέπει να συνέλθουν γιατί ο κόσμος δεν θα δεχθεί ήττα στις 18 του Μάρτη!
    Φτάσαμε στο σημείο από +5, να είμαστε στο -4, όλος ο κόπος τόσων μηνών εξαφανίστηκε σε δυο, τρεις αγωνιστικές, δεν το έχουν καταλάβει οι παίχτες και αυτό ει ναι το κακό! 

    Ο αγώνας ημίχρονο,ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι δεν παρουσιάστηκαν καθόλου ορεξάτοι, δεν έκαναν φάσεις για γκολ, λίγοι παίχτες ήταν κινητικοί, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην  μπορούν να βρουν διαδρόμους και να σπάσουν την άμυνα της ΑΕΚ.

    Πρώτη φάση για τους πράσινους στο 29' λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Ζεκά, να περνάει λίγο άουτ. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο, δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες για γκολ!

    Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκινάει χωρίς αλλαγή για τους πράσινους, μόλις στο 46' λεπτό ο Κατσούρανης σουτάρει σε μια καλή φάση, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στην επόμενη επίθεση οι γηπεδούχοι κάνουν το 1-0 με τον Λεονάρντο, είναι οφ-σαιτ γιατί ο Καφές επηρεάζει τη φάση.

    Στη συνέχεια οι παίχτες του Φερέιρα προσπαθούσαν να απαντήσουν με κάποιο γκολ, στο 59' λεπτό ο Λάζαρος με κεφάλια δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1, η φάση είναι και πέναλτι, καθώς ο Λάζαρος μαρκάρετε αντικανονικά.

    Ο Φερειρα κάνει αλλαγές, φεύγει ο Κουίνσι και στη θέση του ο Κλέιτον, ο Βραζιλιάνος χάνει στο 65' την ευκαιρία να σκοράρει. Δεύτερη αλλαγή απ τον Πορτογάλο, ο Καραγκούνης στη θέση του Μαρίνο, στο 70' λεπτό οι πράσινοι δέχονται και δεύτερο γκολ 2-0 από τον Κλοναρίδη. 

    Στο 79' λεπτό ο Νινης μετά από πολλούς μήνες περνάει στον αγώνα, στη θέση του Κατσουράνη, πιο επιθετικό σχήμα γα να φτάνει πιο εύκολα η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, κατι που δεν έγινε ποτέ, τελικό σκορ 2-0, δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Παναθηναϊκό, που τον αφήνει στο -4 από την κορυφή και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα!


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad