Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΕΚΑ: "ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ"

    Την πεποίθηση του ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει θετικά στα άλλα παιχνίδια για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Ζεκά...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε...


    Για τον αγώνα είπε...
    "Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συνδυασμούς στο παιχνίδι μας. Στα πρώτα 20 λεπτά η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση αλλά εν συνεχεία ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Πριν δεχτούμε τι γκολ είχαμε μια πολύ ωραία φάση με τον Κατσουράνη την οποία όμως δεν άφησε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ να την κάνουμε γκολ. Και το δεύτερο γκολ ξεκίνησε από μια φάση που φαίνεται ότι είναι φάουλ αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτή. Έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι"


    Σε ένα κρίσιμο σημείο για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός έκανε δυο συνεχόμενες ήττες; 
    "Βεβαίως βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Το να χάνουμε δυο διαδοχικά παιχνίδια δεν είναι καλό. Μέσα στην ομάδα έχουμε την αύρα για να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων και στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να συνεχίσουμε την μάχη μέχρι τέλους".


    Στην αλλαγή του Μαρινο, είχες την οδηγία να παίξεις σαν δεξιός οπισθοφύλακας, γιατί φαίνεται να μην έχετε τις σωστές θέσεις; 
    "Εγώ μόλις είχα αλλάξει θέση. Όμως δεν συμφωνώ ότι δεν είχαμε πάρει τις σωστές θέσεις καθώς εμείς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας μας και η θέση που είχα ήταν επιθετική. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και βρέθηκε μπροστά".


    Πόσες πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να πάρει το πρωταθλήμα; 
    "Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, ένα δύσκολο ματς, το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε αν παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και με περισσότερη δύναμη τα πράγματα θα αλλάξουν. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσοστά όμως τώρα. Ας παίξουμε με τον Ολυμπιακό, να δούμε τι θα γίνει και τότε θα σας πω. Όμως αυτή τη στιγμή βρίσκονται αυτή σε καλύτερη θέση".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad