Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΘΩΟΣ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ!!! ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    Στην απολογία του Φέρειρα στα γραφεία της ΕΠΟ, ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε, αλλά ο κόσμος ήταν εκεί...

    Πάνω από 300 άτομα, ειρηνικά και χωρίς να έγινε το παραμικρό,έδειξαν πως και μόνο η παρουσία τους είναι δυνατή.Ο Πορτογάλος δεν ήταν απαραίτητο να παραβρεθεί ο ίδιος, καθώς εκπροσωπήθηκε από το νομικό τμήμα της ΠΑΕ και τον Γιάννη Κάρμη.

    Ο δικηγόρος της ΠΑΕ τόνισε κατά την απολογία που δεν κράτησε πολλά λεπτά..."Μας προκαλεί έκπληξη το αίτημα της ΚΕΔ να παραπέμψει το θέμα σε σας. Σας δίνω το βίντεο. Δεν υπάρχει καμία απαξίωση του ποδοσφαίρου και δυσμενείς κρίσεις από την πλευρά του κ. Φερέιρα. Όλα αυτά είναι υποβολιμαία από πλευράς της ΚΕΔ".

    Επίσης είπε στους δικαστές πως όλα ει ναι κατά του παναθηναϊκού μόνο,μονόπλευρα χωρίς να υπάρχει ισονομία στις κλήσεις του ποδοσφαιρικού "εισαγγελέα". 

    Οι δικαστές της πειθαρχικής επιτροπής, αποφάσισαν ότι... "Δεν συντρέχει λόγος ο κ. Φερέιρα να ελεγχθεί πειθαρχικά", αυτή τους η φράση έβαλε τέλος στην όλη υπόθεση, κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας στα επόμενα δυο μεγάλα ντέρμπι! 

    Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την απόφαση της, ακύρωση την κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στο θέμα Φερέιρα, σας να τους λέέι πως άδικα έγινε ότι έγινε...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad