Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ;

    O DeepGreen γράφει: Οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί με νοημοσύνη από 69 και άνω (< 69 οι νοητικά καθυστερημένοι άνθρωποι) έχουν αντιληφθεί ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ υπό το ψευδεπίγραφο πρόσχημα της "αδρανοποίησης" τον μετοχών του (54.7%) ελέγχει όλες τις εξελίξεις στην ομάδα...

    Στην πραγματικότητα δεν τις ελέγχει απλά, αλλά με τη στάση του κρατά διαρκώς σηκωμένο το χειρόφρενο παρεμποδίζοντας κάθε εξέλιξη.

    Έχω γράψει πολλές φορές ότι η τακτική του μεγαλομετόχου δεν είναι ευκαιριακή αλλά καλά οργανωμένη σε μια εποχή που το οπαδικό κίνημα της ομάδας βρίσκεται σε μια παράξενη κατάσταση Νιρβάνας. Βρίσκει και κάνει ο ΙΒΒ.

    Βρίσκει ένα οπαδικό κίνημα που έκατσε στις δάφνες του εκρηκτικού ξεσηκωμού της 13 Απρίλη 2008 και έκτοτε εγκλωβισμένο σε έναν ιδιότυπο καθωσπρεπισμό δεν τολμά το αυτονόητο. Έχοντας (ο ΙΒΒ) την ευχέρεια να περνά τις γραμμές του από μια πλειάδα μέσων ενημέρωσης, μετέφερε στις μάζες του οπαδικού κινήματος την ευθύνη δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν...

    Τη μια φορά φάγαμε το δίλημμα "τα κακά παιδιά φταίνε που δεν πουλήθηκαν τα διαρκείας και το γήπεδο είναι άδειο", την επομένη μας σερβίρισαν το δίλημμα "τα κακά παιδιά θα φταίνε αν δεν έλθουν οι άραβες", μετά από λίγο κατάπιαμε αμάσητο το δίλημμα "η ομάδα πετάει και κάθε αντίδραση μπορεί να χαλάσει το κλίμα" και φτάσαμε σήμερα να στεκόμαστε αμήχανοι μπροστά σε ένα αδιέξοδο και μια καταστροφή που ούτε ο πιο ευφάνταστος νους δεν θα μπορούσε να διανοηθεί.

    Η ομάδα σέρνεται χωρίς ικανοποιητικό ρόστερ, με τραυματισμούς και τιμωρίες βασικών παικτών. Παίζει απροστάτευτη - και πάλι - απέναντι σε έναν αντίπαλο που κινεί θεούς και δαίμονες ανενόχλητος για να τσεπώσει τα 25 μύρια του Τσ.Λ. Και ενώ όλα δείχνουν ότι βρέθηκαν οι μέτοχοι που θέλουν να αναλάβουν την τύχη της ομάδας στο μέλλον, δίχως κανένα ίχνος ντροπής επανεμφανίζεται ο Τσάκας (που έχει δηλώσει "ψεύτης" και υπάλληλος του ΙΒΒ) για να φρενάρει τις εξελίξεις στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

    Ο ΙΒΒ κρύβεται και απολαμβάνει το έργο του, δείχνοντας ξεδιάντροπα ότι η καταστροφή της ομάδας είναι προτιμότερη απ το να περάσουν οι μετοχές του στους μετόχους της πρώην ΠΕΚ. Κι εμείς τι κάνουμε;

    Ζούμε με την ελπίδα ότι η ομάδα θα κατακτήσει κόντρα σε όλους και σε όλα αυτό το πρωτάθλημα και αρνούμαστε να δούμε την οικτρή παγματικότητα.
    Κρίμα...

    Αυτής της ομάδας δεν της πρέπουν νοητικά καθυστερημένοι οπαδοί.
    Στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η υποτίμηση της νοημοσύνης μας από τον ΙΒΒ και την οικογένεια του, δεν μας μετέτρεψε σε πρόβατα που βελάζουν αμέριμνα λίγο πριν βρεθούν στο τσιγκέλι του σφαγείου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad