Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ...

    Άλλος ένας ορισμός Δούρου με εντολή του Βαγγέλη, το νέο καλό παιδί της ομάδας των Λιμανίσιων...

    Από πέρσι ο Τάσος Κάκος ήταν το κακό παιδί για τον πρόεδρο του Γαύρου. Στον πρώτο γύρο φέτος που ήταν στους τρεις να σφυρίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος τους δεν ήθελε να ακούει ούτε το όνομα του, χάρη στον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Σαρρή, είχε επιλεχθεί ο Γιάχος, αυτή ήταν και η παραγγελιά του "εξυγιαντή".

    Από τότε έχουν γίνει πολλά στην ΚΕΔ, ένα από αυτά ήταν η απομάκρυνση του Βασσάρα και η τοποθέτηση του Δούρου ως επικεφαλη ορισμών της ΚΕΔ, πάλι όπως το ήθελε ο "εξυγιαντής" δηλαδή. 'Ετσι σιγά σιγά ο Κάκος έγινε μέλος στην ομάδα των κόκκινων-κορακιών, το απέδειξε εξάλλου και στο παιχνίδι Γαύρος-Εργοτέλης, που μοίραζε τις κόκκινες κάρτες στους παίχτες των Κρητικών, λες και ήταν χαρτοπετσέτες και ενώ το σκορ ήταν 0-0. 

    Ο Κάκος θα είναι λοιπόν ο εκλεκτός του Δούρου στο μεγάλο ντέρμπι στις 18 Μαρτίου, βοηθοί του οι Βασιλειάδης (συνδέσμου Μακεδονίας) και Σωτηρόπουλος (συνδέσμου Αχαϊας), τέταρτος θα είναι το άλλο τους καλό παιδί, ο Ηλίας Σπάθας και παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από την Δράμα.

    Για να δούμε τι θα δούνε την Κυριακή τα μάτια μας, το καλό ή τον Κάκο.... 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad