Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΠΙΛΑΒΙΟΥ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

    Οι τελευταίες αποφάσεις της ΕΠΟ υπέρ του Γαύρου, έχουν προκαλέσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και αντιδρούν όπου μπορούν...

    Έτσι έγινε και την Τετάρτη στο Μεσολόγγι, όπου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ήταν καλεσμένος από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στην αίθουσα που γινόταν η εκδήλωση, εκεί παραβρέθηκαν ειρηνικά πάνω από 20 άτομα από τον τοπικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και με πανό διαμαρτυρήθηκαν κατά του πρόεδρου, το πανό έγραφε..."Σοφοκλή ψάξου, μήπως να αναβάλουμε και το ντέρμπι;"


    Μέτα από λίγη ώρα και παράκληση του πρόεδρου της ΕΠΣ, ο κόσμος πήγε σε άλλο χώρο, απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο οπού γινόταν η εκδήλωση της ΕΠΣ N. Αιτωλοκαρνανίας. Εκεί κατευθύνθηκε μετά από λίγα λεπτά και ο Πιλάβιος μόνος του και είχε ένα διάλογο με τον κόσμο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τους απάντησε ότι... "Παιδιά σας καταλαβαίνω, πολλά πράγματα και αποφάσεις δεν λαμβάνονται από έμενα, δεν είναι όλα στο χέρι μου".

    Η φράση του Πιλάβιου, επιβεβαιώνει ότι έγραφαν αναλυτικά οι αρθρογράφοι μας εδώ στο greenarea, σε λίγο παλαιότερα άρθρα την εποχή των σκανδάλων με τα στημένα, ότι δηλαδή ο Πιλαβιος είναι εγκλωβισμένος από κόκκινα συμφέροντα, που τον εκβιάζουν ώστε να παρέχει υπηρεσίες υπέρ του Γαύρου για να μην χάσει τη θέση του στην προεδρία της ομοσπονδίας!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad