Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ

    Πλήρως απογοητευμένος με την κατάληξη του  ντέρμπι και όσα τραγικά έγιναν στις εξέδρες...

    Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αηδιάσει με τις εικόνες που βλέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν βάλει κάποιος και τα περσινά που πέρασε στο Τηγάνι κλέβοντας τη νίκη, φέτος συνεχίστηκαν και σε άλλους αγώνες, όπως στη Λιβαδειά, ακόμα έχει ξενερώσει με την επιθετική διαιτησία κατά του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακά μέχρι και το αποκορύφωμα στο ντέρμπι της Κυριακής, θεωρεί ότι η ομάδα του πολεμήθηκε και δεν την άφησαν με ύπουλους τρόπους να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ήταν 5 βαθμούς μπροστά.

    Ο ίδιος ήταν ζεστός  πριν λίγους μήνες στο να συνεχίζει να είναι στον πάγκο των πράσινων και μετά το καλοκαίρι, αλλά οι σκέψεις φαίνεται να έχουν αλλάξει μετά τα έκτροπα που έγιναν στο ντέρμπι, απομακρύνοντας παράλληλα και τις όποιες πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου, ας μην βιαζόμαστε όμως γιατί μέχρι να τελειώσουν και τα πλει-οφ ίσως αλλάξει γνώμη, πόσο μάλιστα αν θα βρίσκετε στην ομάδα να διοίκηση!


    -Δήγμα της απογοήτευσης του, ήταν και όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι:
    "Θα ήθελα να μπορούσα να κάθομαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν αγώνα που θα πάθιαζε την Ελλάδα. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν υπήρξε. Δυστυχώς δεν έγινε αγώνας. Σαν επαγγελματίας λυπούμαι, σαν άνθρωπος που αγαπάει πολύ τον Παναθηναϊκό δεν τα κατανοώ αυτά και βαθύτατα επίσης λυπούμαι.


    Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά πράγματα που συμβαίνουν και δεν μπορώ να σχολιάσω και να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε. Γιατί παιχνίδι δεν έγινε. Έγινε μια διακοπή μεγάλου χρονικού διαστήματος, τουλάχιστον 1 ώρας και δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήταν εκεί για να παίξουν αλλά έμειναν παρατηρητές και θεατές του τι γινόταν γύρω-γύρω. Θεωρώ ότι για να μπορώ να πω αυτό που αισθάνομαι… και πραγματικά δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία ενδεχομένως στο μέλλον να μετανιώσω.


    Ξέρω ότι το μέλλον από εδώ και στο εξής θα είναι χειρότερο απ' ό,τι ήταν μέχρι τώρα. Και τελειώνοντας, μια πολύ σύντομη φράση και με μια δόση ειρωνείας, ουσιαστικά στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε κανένας να φοβάται τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους δημοσιογράφους διότι δεν θα μιλήσω για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό τομέα, κάτι που θα επιθυμούσα, αλλά θα έλεγα ότι ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν και για άλλη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά τα οποία είναι γελοία. Ζητώ συγγνώμη αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για κάποια πράγματα που ίσως μετά από λίγο θα μετανιώσω για όσα θα έλεγα.


    Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο πολύ κόσμο που πλαισίωσε τον αγώνα σήμερα, θα ήθελαν να είχε γίνει πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Λυπάμαι, ζητώ συγγνώμη από όλους".
    --------------
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad