Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ"

    Απογοητευμένος με την τραγική εικόνα της ομάδας του που έφερε την ήττα και τη μεγάλη διαφορά από την κορυφή, εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη τύπου... 

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

    Για την ήττα από την ΑΕΚ,είπε: 
    "Όταν χάνεις όλα φαίνονται άσχημα. Υπήρξε διαφορά συμπεριφοράς. Η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της, δεν ρίσκαρε. Εμείς έπρεπε να νικήσουμε και οι αντίπαλοι το γνώριζαν. Έπαιξαν αμυντικά και μας άφησαν χώρους και στα 90 λεπτά είχαμε τον έλεγχο, αλλά όχι τις τελικές προσπάθειες. Εδώ και καιρό δεν σκοράρουμε. Χάσαμε γιατί δεν κάναμε φάσεις. Όμως το γεγονός ότι δεν σκοράρουμε, μας έχει κλονίσει την αυτοπεποίθηση.

    Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν δύσκολο να το δεχτούμε. Στα πρώτα λεπτά είχαμε προϋποθέσεις που δεν έγιναν γκολ. Το δεύτερο γκολ ήταν από αντεπίθεση. Είχαμε τη θέληση, αλλά είχαμε και άγχος. Η ΑΕΚ έπαιξε με άμυνα και αντεπιθέσεις".


    Για το αν έχει στοιχίσει τόσο η απουσία του Λέτο,είπε: 
    "Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίζει σε υψηλούς ρυθμούς σε όλη τη χρονιά. Ούτε η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα το μπορούν. Είχαμε προβλήματα, χάσαμε ποδοσφαιριστες. Είχαμε καλά αποτελέσματα, όμως είχαμε ατυχίες. Χάσαμε από τον Λεβαδειακό, χάσαμε το ματς από τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο και δεν έχουμε τον Λέτο, ο οποίος είναι σημαντικός για εμάς. Δεν θέλω να πω ότι χάσαμε για αυτό. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Αναμφισβήτητα, κάποιοι παίκτες είναι καλυτεροι. Μας στοίχισε η ήττα στη Λειβαδιά. Χάσαμε βαθμούς και τον κόσμο μας. Δώσαμε δύο σημαντικούς αγώνες για τον τίτλο και τα άσχημα αποτελέσματα μας εχουν επηρρεάσει".


    Για το τι συνέβη και από το +2, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -4,είπε: 
    "Εξήγησα και δεν θέλω να το επαναλάβω. Είχαμε δέκα σερί νίκες. Όμως στους τελευταίους αγώνες χάσαμε, αυτό συμβαίνει. Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε εδώ με όλα τα προβλήματα που έχουμε. Υπολείπονται έξι αγώνες. Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη μας για τη νίκη ως το τέλος του πρωταθλήματος.

    Θέλουμε να βρούμε λύσεις, αν και πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς. Είμαι υπεύθυνος για ότι γίνεται, αναλαμβάνω τις ευθύνες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Όσο το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, θα το διεκδικήσουμε.

    Δεν σκοράραμε με τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τρεις φορές δεν σκοράραμε και τρεις χάσαμε. Πάντα όταν σκοράραμε, νικούσαμε. Στην αρχή θυμόμαστε ότι βάζαμε γκολ και όταν βάζαμε λιγότερα, πάλι νικούσαμε. Να μην ξεχνάμε ότι στο διάστημα αυτό αλλάξαμε πολλά. Παίκτες, συστήματα. Όλα μας επηρέασαν".


    Για το αν οι κακές εμφανίσεις οφείλονται στο ντεφορμάρισμα βασικών παικτών,είπε: 
    "Ποτέ δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος για κάτι που πάει καλύτερα ή άσχημα. Θα πω γνωστά παραδείγματα και ερμηνεύστε τα λεγόμενα μου όπως θέλετε. Στο διάστημα των 3,5 μηνών χάναμε χρόνο προπονήσεων, παίκτες, θέλαμε περιόδους προσαρμογής. Όλα τα πράγματα θέλουν το ρόλο τους. Κλείνοντας θέλω να πω στον κόσμο ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουμε ένα γεμάτο στάδιο. Ο Ολυμπιακός είναι μία ισχυρή ομάδα, έχει αβαντάζ, είναι πιο ήρεμος. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των οπαδών για να παίξουμε καλά και να νικήσουμε.

    Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά στο τέλος πήγα και έδωσα συγχαρητήρια στο διαιτητή. Χάσαμε αλλά του έδωσα συγχαρητήρια. Είτε νικάμε, είτε χάνουμε, δεν έχω κάτι με τον διαιτητή. Όμως όταν ο διαιτητής έχει επίπεδο και σφυρίζει με σωστό κριτήριο, αξίζει συγχαρητήρια. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος θα λέει αυτά που πρέπει και δεν με απασχολεί εάν θα με κρίνουν οι αρχές. Μακάρι στο ντέρμπι να έχουμε έναν ανάλογο διαιτητή".


    Για την άποψη του για το πρώτο γκολ και το ότι δεν δόθηκε οφσάιντ στον Λάζαρο,είπε: 
    "Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είδατε τι έγινε. Εκείνος ο διαιτητής τιμωρήθηκε. Αν ένας διαιτητής τιμωρήθηκε επειδή σφύριξε πέναλτι, όλοι τότε δεν θα σφυρίζουν πέναλτι. Ακόμα και με την αμφιβολία ότι το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ και δεν δόθηκε πέναλτι, θεωρώ ότι ο διαιτητής ήταν αδέκαστος. Ο διαιτητής δεν έκρινε με δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ήταν αμερόληπτος. Δεν μπορώ να δω όσα λάθη γίνονται. Δεν είχε καμία σχέση με λάθη παρελθόντος. Θα λέω πάντα όσα βλέπω".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad