Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΥΡΑ13: "ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ"

    Σε μήνυμα τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13, ξεκαθαρίζουν πως θα είναι στον τελικό κυπέλλου και στην απολογία Φερέιρα στα γραφεία της ΕΠΟ...

    Αναλυτικά το κείμενο που ανέβασαν στο επίσημο σαιτ της θύρας 13:

    Για μία ακόμα φορά ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός, μας έκανε υπερήφανους. Όχι μόνο με την πρόκριση μας στους οχτώ αλλά και με την εμφάνιση και νίκη του στην Ρωσία. Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε μαζί του και στην Κωνσταντινούπολη σε μία προσπάθεια κατάκτησης του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου. Όμως, επειδή ο τελικός του κυπέλλου προηγείται θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, ότι ο Ενιαίος Φορέας θα δώσει κανονικά φέτος το παρόν στο Ελληνικό. Δυστυχώς, τα εισιτήρια είναι ελάχιστα για να εξυπηρετηθούν όλοι, έτσι θα εξυπηρετηθούν μόνο λίγοι τυχεροί. Είμαστε σίγουροι ότι η περσινή μας απόφαση να μην παραλάβουμε εισιτήρια των 75 ευρώ αλλά και η φετινή οικονομική κατάσταση, οδήγησε στην μείωση της τιμής τους. Όχι ότι τα 40 ευρώ είναι λίγα, κάθε άλλο, αλλά δεν είναι στα περσινά επίπεδα. Θα είμαστε λοιπόν, εκεί. Για να φωνάξουμε, να ”γκρεμίσουμε” το Ελληνικό με τα συνθήματα μας και να αναπληρώσουμε την περσινή μας απουσία και να σηκώσουμε μαζί με την ομάδα μας ένα ακόμα κύπελλο Ελλάδας. Όσοι έρθουν στο γήπεδο μην ξεχνάτε όλοι με τη φωνή σας, όλοι με πράσινα για να γράψουμε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

    Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα (που φέτος παλεύει εναντίον όλων) και την εκδίκαση της υπόθεσης του Ζ.Φερέιρα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι την Πέμπτη 8/3 στις 15:00, θα είμαστε εκεί. Δεν θα αφήσουμε μόνο τον προπονητή μας, επειδή τόλμησε να πει τα αυτονόητα. Για παρόμοιες ή ακόμα και για χειρότερες καταστάσεις που γίνονται από τη βρωμερή ομάδα του κράτους δεν υπάρχει καμία τιμωρία και καμία κλήση από την ΕΠΟ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά για παρόμοιες περιπτώσεις και καταστάσεις. Όλοι, λοιπόν, στα γραφεία της ΕΠΟ, την Πέμπτη το μεσημέρι για να στηρίξουμε τη φετινή μας προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου. Όσο, για τις διοικητικές εξελίξεις, είμαστε όλοι εν αναμονή της συνεδρίασης του Δ.Σ., την Παρασκευή για τον καθορισμό των περαιτέρω ενεργειών μας.

    Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας που έχουν γραφτεί στον Ερασιτέχνη και φέτος έχουν δικαίωμα ψήφου, να προσέλθουν στα γραφεία του Ερασιτέχνη ώστε να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, διότι σύντομα θα γίνουν οι εκλογές και δικαίωμα να ψηφίσουν μόνο όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad