Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ!

    Τίποτα δεν πήγε καλά, η ομάδα προβλημάτισε με την κακή απόδοση της και ο διαιτητής προκάλεσε με τα σφυρίγματα του σε όλη τι διάρκεια του αγώνα...

    Δεν περίμενε κάνεις αυτή την εξέλιξη, περιμέναμε όλοι πως η ομάδα θα "πνίξει" τον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά, κατ τέτοιο δεν το είδαμε ποτέ, η ομάδα ήταν αρκετά νωχελική και αδυνατούσε να φτάσει στο γκολ από οργανωμένη προσπάθεια.

    Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι οι παίχτες τώρα, είναι ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουν μετά από αυτή την ήττα, γιατί τίποτα δεν χει χαθεί, όλα εξαρτώνται από εμάς!


    Αναλυτικά ο αγώνας, ημίχρονο ημίχρονο...

    Ο Φερέιρα παρέταξε με αλλαγές την εντεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, στην κορυφή της επίθεσης ο Λάζαρος και σε ελεύθερο ρόλο ο Κλειτον, η ομάδα είχε τη κατοχή άλλα δεν έβρισκε τους "διαδρόμους" για να μπορέσει να φτάσει στο γκολ, έγιναν κάποια μακρινά σουτ από Κουίνσι, Κατσουράνη και Κλέιτον, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς όλα πέρασαν άουτ.

    Ήταν παιχνίδι κέντρου και για τις δυο ομάδες, πρώτη καλή ευκαιρία για τους πράσινους ήρθε στο  41' λεπτό, όταν ο  Λάζαρος από αριστερά, μπαίνει μέσα στην περιοχή, σουτάρει χαμηλά στη γωνία αλλά ο Χαλκιάς διώχνει σε κόρνερ, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μι αλλαγή για τους πράσινους, βγήκε ο Κλειτον και πέρασε στη θέση του ο Τοτσε. Στο 56' λεπτό ο Ζεκα χάνει μεγάλη ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή, υστέρα από μπαλιά του Κουίνσι, αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε την μπάλα, στο 48' λεπτό και άλλη ευκαιρία με τον Τοτσε άλλα δεν κατάφερε να σκοράρει.

    Στο 50' λεπτό ο Σαριέγκι ανατρέπει κατα τον διαιτητή, παίχτη του ΠΑΟΚ, 0-1 για τους φιλοξενουμένους. Στη συνέχεια προσπαθούσαν οι πράσινοι για κάποιο γκολ χάρις αποτέλεσμα, στο 62' λεπτό ύστερα από σέντρα του Ζεκα και κεφάλια του Τοτσε, αλλά  πάλι ο Χαλκιάς κάνει μεγάλη απόκρουση.

    Όσο πέρναγε ο χρόνος, τους πράσινους κατέβαλε το άγχος, δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Σαλπιγγίδης κάνει το 0-2 με κοντινή προβολή, κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι, μόνο ο Λάζαρος συνέχιζε να ήταν κινητικός και στο 90' κερδίσει πέναλτι, το εκτελεί χωρίς να είναι συγκεντρωμένος και ο Χαλκιάς αποκρούει, τελικό σκορ 0-2!

    Πρώτη ήττα μετά από δέκα συνεχόμενες νίκες στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, μια ήττα που ήρθε σε ακατάλληλη στιγμή, καθώς τον έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με -1 βαθμό. Στη συνέχεια οι πράσινοι έχουν δυο ντέρμπι, είσαι στο χέρι τους με δυο νίκες να περάσουν μπροστά και να αποκτήσουν ξανά το πλεονέκτημα για τον τίτλο!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad