Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

    Μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων στις 18 Απριλίου...

    Πλέον ο Γοντικας δεν είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού αφού μετά τις παραιτήσεις των τριών εκπροσώπων του Τζιγγερ, παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ.

    Με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος, τόνισε:
    "Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο παραιτείται. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Ούτε εγώ ούτε και τα άλλα μέλη μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Ελπίζουμε η παραίτηση μας να ευαισθητοποιήσει τους μετόχους και ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όποιος μας κρίνει ας σκεφτεί τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Έχουμε δρομολογήσει κάποιες κινήσεις για την ΟΥΕΦΑ με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Για οποιοδήποτε θέμα, τώρα να ρωτάτε τους μετόχους".

    Οι επιστολές παραίτησης που έστειλαν δυο από τους τρεις εκπρόσωπους του Τζίγγερ, διαβάστε παρακάτω:

    -Η επιστολή Χατζηνικολάου:
    "Προσπαθήσαμε με πολύ ελπίδα και αφοσίωση να συνδράμουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα σε αυτή την εξ αρχής δυσχερέστατη συγκυρία. Η διαδρομή μέχρι πρότινος της ομάδας συνιστούσε:
    Ανατροπή της φύσης με συμβολή όλων, από τους παίκτες μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Μετά τα τελευταία γεγονότα οι προσπάθειες όλων μας αποδυναμώνονται όλο και περισσότερο και οι ελπίδες παύουν να υπάρχουν. Έφτασε η οριακή στιγμή όπου κρίνεται το αύριο του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ και αποχωρώ του συμβουλίου προσδοκώντας να κινηθούν οι διαδικασίες για ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό μας".


    -Η επιστολή Τζήμα:
    "Τα γεγονότα της Κυριακής 18/3/2012 στιγμάτισαν την ιστορία του Παναθηναϊκού και έγραψαν μία από τις χειρότερες σελίδες της, αν όχι την χειρότερη. Την κατάληξη και τις παρενέργειες της άρρωστης αυτής κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος μας την είχα προβλέψει με την επιστολή μου την 1/9/2011 που είχα καταθέσει στο Δ.Σ και σε αλλεπάλληλες τοποθετήσεις κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων μου.


    Ο σύλλογος μας διέρχεται βαθιά κρίση, όχι μόνο οικονομική αλλά και κρίση αξιών. Η εικόνα του συλλόγου μας έχει δεχθεί ισχυρές ρηγματώσεις και σίγουρα δεν έχει αυτή με την οποία πολλές γενιές Παναθηναϊκών έχουν μεγαλώσει και γαλουχηθεί.


    Θεωρώ ότι όλοι μας καταβάλλουμε προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί ο σύλλογος μας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Δυστυχώς, όμως, νομίζω ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση, σε πολλά επίπεδα, που όλοι γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν τολμά να θίξει. Τα προβλήματα του συλλόγου εκτός από το οικονομικό- το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν είναι εφικτό να αντιμετωπιστεί από εμάς- είναι και γενικότερα πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα εδώ και χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί είναι αναγκαία και συνεχής η απόλυτα ισονομία και απονομή δικαιοσύνης από όλα τα θεσμικά όργανα και τους εμπλεκόμενους φορείς στο σύστημα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.


    Αυτό που ζήσαμε την Κυριακή στο γήπεδο, αυτό που έζησαν τα παιδιά μας, καθώς και η μεγάλη μάζα των υγιών φιλάθλων, όπως σωστά τόνισε η ανακοίνωση μας την Κυριακή το βράδυ ήταν τραγικό. Αισθάνομαι ντροπή έναντι των χιλιάδων φιλάθλων του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα για όλο το σκηνικό και σαφώς είναι κάτι άλλο από Παναθηναϊκό προφανώς.


    Αισθάνομαι ντροπή, για πολλοστή φορά, που η έδρα της ομάδας μας θα τιμωρηθεί. Αισθάνομαι ντροπή που για πολλοστή φορά που οι φίλαθλοι μας δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομάδα μας από κοντά. Αισθάνομαι ντροπή που για πολλοστή φορά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομάδα μας αν και έχουν προπληρώσει το αντίτιμο του εισιτήριου τους.


    Αισθάνονται ντροπή, για πολλοστή φορά, στοχοποιούνται παίκτες της ομάδα μας, καθώς και βετεράνοι ποδοσφαιριστές που υπηρέτησαν και μάτωσαν για την φανέλα της ομάδας.


    Αισθάνομαι ντροπή που στοχοποιούνται δημοσιογράφοι και προπηλακίζονται πρώην διοικητικά στελέχη, τα οποία υπερέτησαν σωστά τον σύλλογο. Αισθάνομαι ντροπή που στοχοποιούνται τα μέλη του Δ.Σ, το οποίο προσπαθεί να κρατήσει το τιμόνι του συλλόγου σε αυτή την δύσκολη στιγμή".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad