Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του έφτασε σήμερα ο Παναθηναϊκός με το πραξικόπημα των υπαλλήλων του Τζιγγερ στο Δ.Σ, με σκοπό να μη παρθεί καμία κρίσιμη απόφαση...

    Όλα τα μέλη στο Δ.Σ, ήταν 13 και οι τρεις εκπρόσωποι του Τζιγγερ... Τζήμας, Χατζηνικολάου και Λουμίδης παραιτήθηκαν γιατι φοβήθηκαν τις ποινικές κυρώσεις, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η συνεδρίαση του Δ.Σ να είναι άκυρη, αφού δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση με 10 μέλη.

    Καθαρό πραξικόπημα από τον Τζιγγερ για να βουλιάξει τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο πολύ στα προβλήματα...!

    Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έμαθε τις εξελίξεις και με τηλεφωνική παρέμβαση, είπε στον Δημήτρη Γόντικα ότι όποιοι παραιτηθούν θα κινηθεί νομικά κατά αυτών, επίσης τα χρήματα που έβαλε 1,7 εκατ. ευρώ μπλοκάρονται μέχρι να εκλέγει νέα διοίκηση, γιατί δεν έχει καμία εμπιστοσύνη με την τωρινή κατάσταση που θα κατέληγαν τα χρήματα του.

    Οι εξελίξεις είναι κρίσιμες, ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν έχει διοίκηση, τις επόμενες ώρες και ήμερες πρέπει να βρεθεί λύση γιατί οι εκκρεμότητες της ομάδας είναι πολλές, τόσο με την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ, όσο και με την προσπάθεια που κάνει ή ομάδα να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την έξοδο μέσω των πλει -οφ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad