Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ"

    Για αψυχολόγητα λάθη μίλησε ο Κώστας Καιμακόγλου, που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα και τόνισε πως στο Τελ Αβίβ η ομάδα θα πάει για νίκη... 

    Για τον αγώνα,είπε...
    "Δώσαμε δικαιώματα στη Μακάμπι, από την αρχή του αγώνα για να πιστέψει στη νίκη. Ακόμα και όταν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όταν χάναμε με διαφορά 10 πόντων, κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να χειριστούμε την κρισιμότητα των φάσεων. Ουσιαστικά χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι στην παράταση, πλέον είμαστε αυτοί που έχουμε την πίεση αφού χάσαμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να πάμε στο Τελ Αβιβ, για να πάρουμε τουλάχιστον, μία νίκη στα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί".

    Για την έδρα της Μακάμπι, είπε...
    "Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι καυτή έδρα, επικρατεί θερμή ατμόσφαιρα αλλά μπορούμε να πάμε εκεί να πάρουμε νίκη και να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να μεταφέρουμε την πίεση στην Μακάμπι".


    Για το αν θα παίξει ρόλο η ψυχολογία στη συνέχεια,είπε...
    "Δεν είχαμε την ίδια ενέργεια, δεν βγάλαμε το ίδιος πάθος, οι παίκτες της Μακάμπι εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι οπότε πιθανόν να μας επηρέασε αλλά όπως φάνηκε και από το άλλο ζευγάρι, η Μπαρσελόνα κέρδισε δύσκολα σε αντίθεση με την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην Ούνιξ, οπότε και εμείς και η Μπαρτσελόνα επηρεαστήκαμε. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε εκεί, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, να παίξουμε με το πάθος και την ενέργεια του πρώτου αγώνα, για να πάρουμε όχι μία αλλά δύο νίκες".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad