Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ;

    Χθες αργά μάθαμε τις ποινές για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι, αποτελούν σκάνδαλο γιατί είναι υπερβολικά αυστηρές για τον Παναθηναϊκό που δεν έφταιγε σε τίποτα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις άλλων ομάδων ήταν χαδάκια οι ποινές...

    Οι ξεφτίλες τις κόκκινης πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα εξάντλησαν τις ποινές πάνω στον Παναθηναϊκό με την δήθεν πρόφαση τον νέο αθλητικό νόμο περί χουλιγκανισμού στα γήπεδα, του Γερουλάνου. 

    Οι πιο αυστηρές ποινές που υπήρξαν πότε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκαν στον Παναθηναϊκό και είναι oι εξής:

    α) Οι πράσινοι χάνουν τον αγώνα στα χαρτιά με 0-3, θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα ενώ και στο επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με -2βαθμούς.

    β) Θα δώσει τους επόμενους τέσσερις εντός έδρας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή θα παίξει χωρίς κόσμο απέναντι στον Άρη, τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό και έναν αγώνα στα play offs.

    γ) Τιμωρήθηκαν και με χρηματικό πρόστιμο 252.500 ευρώ.

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League:

    Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 18/3/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και της συνημμένης και συγκοινοποιούμενης υπ΄αριθμ. πρωτ. 9934/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 22-3-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: "Η εγκαλουμένη ΠΑΕ ηττήθηκε με τέρματα 0-3, τιμωρεί αυτήν με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (252.500,00) ευρώ."
    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    Νομίζουν κάποιοι κύριοι ότι η κάθαρση του ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό. Για τις σκηνές Βαγδάτης στη Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα, για την μη έναρξη του αγώνα Πανιώνιος -Γαύρος το 2005, επειδή οι οπαδοί του Γαύρου είχαν καταστρέψει όλο το γήπεδο, πάλι δεν έγινε απολύτως τίποτα, ενώ προβλέπονταν ίδιες ποινές με τις σημερινές, τότε ο Κόκκαλης απειλούσε ότι θα κλείσει το λιμάνι του Πειραιά και τα σχολεία αν τιμωρηθεί η ομάδα του και τα είχε καταφέρει γλιτώνοντας μόνο με χρηματική ποινή.  Για τα περσινά αίσχη στο Τηγάνι δεν τους είδαμε τόσο ευαίσθητους, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που έχει καθαρή ανάμιξη η ομάδα του Λιμανιού με τον πρόεδρο της, δεν έγινε τίποτα. Ο κόσμος ζητάει ισονομία όχι μεροληψία κατά του Παναθηναϊκού, αυτή η αδικία δεν θα περάσει έτσι...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad