Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ

    Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, που ζήτησε με επιστολή του στο Δ.Σ, να τιμηθούν για την πρόσφορα τους στο σύλλογο οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι...

    Μια κίνηση καλής θέλησης θα τη λέγαμε, από τον "Βγενο" προς τον Παύλο Γιαννακόπουλο περισσότερο, παρα για τον Θανάση και αυτό γιατί με τον πρώτο είχε παγώσει η επικοινωνία τον τελευταίο ένα μισή χρόνο περίπου. Ο Θανάσης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Βγενόπουλο, αφού ο μεγαλομέτοχος του Εξάστερου κατά καιρούς και δημοσίως έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Παναθηναικοφροσύνη του και πως θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

    Η επιστολή του προς το Δ.Σ, αναφέρει πως οι δυο παράγοντες του Παναθηναϊκού πρέπει να τιμηθούν για την πρόσφορα τους στο σύλλογο με τις τόσες επιτυχίες που έχουν στο μπάσκετ, πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 18 Μαρτίου, μπροστά σε κατάμεστο γήπεδο από οπαδούς του Τριφυλλιού!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση του "Βγενο", πηγάζει στο ότι ήδη έχει σπάσει ο "πάγος" μεταξύ του ίδιου και του Παύλου, καθώς πριν λίγες μέρες υπήρχε επικοινωνία με τις δυο πλευρές, στην προσπάθεια του πρώτου για να βρεθεί οικονομική και διοικητική λύση στο αδιέξοδο που έχει φτάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απ' ότι φαίνεται αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βγενόπουλος να προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad